اخبار سازمان / گزارش ویژه
سه‌شنبه   ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۶
کد خبر: ۱۱۱۴
تعداد بازدید: ۲۵۰۵۹

تشکیل جهادسازندگی به فرمان امام راحل عظیم الشأن (قدس سره) دکترین جمهوری اسلامی برای ساخت و آبادانی روستاها و الگویی برای رفع محرومیت زدایی

همزمان با چهلمین سالروز تأسیس نهاد انقلابی جهاد سازندگی، مهندس محمدرضا اسکندری با یکی از خبرگزاری‌های رسمی کشور گفتگوی مشروحی را انجام داد، در ادامه بخش‌هایی از این گفتگو را می‌خوانید:

محمدرضا اسکندری با بیان این که جهاد سازندگی که به فرمان حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) بنیان گذار انقلاب اسلامی در واقع دکترین جمهوری اسلامی برای ساخت و آبادانی روستا‌ها و الگویی برای رفع محرومیت زدایی و همچنین به الگویی برای کشور‌های مختلف از جمله آفریقا مبدل شد؛ تأکید کرد:، اما با روی کار آمدن دولت اصلاحات و مجلس ششم علی رغم عدم موافقت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در وزارت کشاورزی ادغام شد و جلوی الگوسازی آن گرفته شد.

وی اعتقاد دارد همین گروهی که جهاد سازندگی را از بین برد و اعتقادی به تفکر و مدیریت جهادی ندارد، اجازه شکوفایی ظرفیت‌های عظیم کشور به ویژه در بخش کشاورزی را نمی‌دهد و خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کنند.

محمدرضا اسکندری گفت: همان طور که توانستیم در گندم خودکفا شویم، در تمام محصولات غذایی و کشاورزی می‌توانیم؛ اما پیاده نظام دشمن در داخل اجازه عملیاتی شدن آن را نمی‌دهد، چرا که اگر این گونه شود، از زیر چتر و سلطه مستکبران رها می‌شویم و برای همه مستضعفان و بسیاری از کشور‌های دنیا الگو می‌شویم و آن‌ها از این موضوع بیم دارند.

وی ادامه داد: جریانی که اعتقادی به رویکرد و تفکر " ما می‌توانیم " ندارد، به اسم مزیت اقتصادی و تجارت آزاد جهانی سعی در کنترل بازار با واردات دارد و متوجه نیست که کشور نیاز به استقلال اقتصادی و عدم وابستگی دارد.

اسکندری همچنین تأکید کرد: این جریان در طی ۴۰ سال اخیر با خام فروشی نفت و منابع طبیعی و واردات گسترده در توسعه صنعتی و کشاورزی کشور سنگ اندازی کرده و اقتصاد ایران را به نحوی که امروز در فشار تحریمی خود را نشان می‌دهد، شکننده و ضربه‌پذیر کرده است.

وی افزود: با شناختی که در سطوح مختلف حوزه کشاورزی داریم، بر این باوریم که با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور نسبت به بسیاری از کشور‌ها علاوه بر این که می‌توانیم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی خودکفا باشیم و نیاز جمعیت ۸۰ میلیونی را تأمین کنیم، بلکه می‌توانیم تا ۳۰۰ میلیون جمعیت را با همین داشته‌ها مدیریت کنیم به شرطی که رویکرد و مدیریت بهره برداری از منابع درست و مناسب و مدیریت جهادی باشد.

انتهای پیام /
آخرین اخبار

دیدار دکتر فخاری با خانواده های شهدای امنیت ممسنی

راه اندازی باشگاه مدرسان سازمان اقتصادی کوثر

دستور رئیس جمهور و روایت احیای کارخانه آرد یاسوج

مکانیزاسیون کوثر در مسیر رشد فناورانه

ضرورت توجه به اقسام مولدسازی از جمله در معادن

خاوازی، قائم مقام وزیر جهادکشاورزی شد

چند انتصاب در شرکت های تابعه سازمان اقتصادی کوثر

احیای شرکت های زیان ده در کوثر

راه اندازی اولین مجتمع بیوگاز دامی کشور

سازمان اقتصادی کوثر در کلام مسئولان+گزارش تصویری

نقش آفرینی کوثر در نهضت تمدن ساز اربعین

تخفیف ویژه محصولات بامک در فروشگاه اتکای مرکزی

رشد ۲۵۰ درصدی سود خالص سازمان اقتصادی کوثر

کوثر در دو سال به اندازه ده سال رشد کرده است

سازمان اقتصادی کوثر با جدیّت تمام در مسیر خودکفایی حرکت کند

نگاه ویژه دولت و مجلس به مجموعه های وابسته به بنیاد شهید

کوثر می تواند رکن تحوّل اقتصادی کشور شود

خبر خوب یعنی راه اندازی نیروگاه بیوگاز کوثر

مولدسازی در کوثر با جدیت دنبال شده است

در جریان مولدسازی ها، خودکفایی ها و نوآوری های سازمان اقتصادی کوثر هستم

پربازدیدترین اخبار