/ شرکت های تابعه
چهارشنبه   ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۱۴
کد خبر: ۱۶۹۲
تعداد بازدید: ۱۰۷۰

طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت.
طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت
 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حوزه سخت افزار‌های برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک از جمله عرصه‌هایی است که از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها بهر‌مند شده و توسعه یافته است.

حوزه‌ای که با استفاده از تولیدات در مرز دانش به بلوغ رسیده و نیاز بازار داخلی را جواب داده است. این اتفاق هم به کمک ۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق محقق شده که به این حوزه‌ها ورود کرده اند و با تولید محصولات و ارائه خدمات مختلف، صنایع را از این تولیدات بهره‌مند کرده اند.

محصولاتی در ۱۲ حوزه سخت افزار‌های الکترونیکی و رایانه ای، میکروالکترونیک، مدار‌های الکترونیکی، تولید، انتقال، توزیع، ماشین‌های الکتریکی، الکترونیک قدرت، اندازه گیری و ابزاردقیق، سامانه‌های کنترل و اتوماسیون صنعتی، تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، اویونیک و هوافضا و لیزر و فوتونیک که در صنایع مختلف کاربردی و راهبردی هستند و با فناوری‌های بالا یا متوسط به بالا تولید شده اند.

تولید برد‌های الکترونیک لباسشویی و یخچال، طراحی و ساخت تجهیزات پایش آلاینده‌های محیط زیست و بهداشت، سیستم‌های کنترل انتشار آلودگی، طراحی و ساخت ماژول‎های پیشرفته پایانه راه دور و ... از جمله محصولاتی است که در این حوزه به تولید رسیده است.
 
آخرین اخبار

گزارش روز بازار سرمایه

برگزاری نمایشگاه قرآن ۱۵ تا ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره)

تصاویر هوایی راهپیمایی مردم تهران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

نماهنگ | راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن مظهر اتحاد ملی

گزارش روز بازار سرمایه

۱۶ تن طلا در انبار بورس کالا

دولت باید تورم مسکن را مدیریت کند و از همکاری با بخش خصوصی نترسد

دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی

گزارش روز بازار سرمایه

پاسخ متقابل کانادا به تعرفه‌های آمریکا

آلودگی هوا در تهران ۶ روزه که تداوم دارد

جزییات عرضه اولیه‌ای دیگر در بازار سرمایه اعلام شد

گزارش روز بازار سرمایه

دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب

تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها، بخشنامه جدید صادر کرد

ممنوعیت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار

بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد

شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی از سمت وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد

به همه مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر، وام با سود «صفر درصد» تعلق می‌گیرد

تمام استان های ایران ۱۰ روز بارانی می‌شود

پربازدیدترین اخبار