/ شرکت های تابعه
چهارشنبه   ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۱۴
کد خبر: ۱۶۹۲
تعداد بازدید: ۱۱۱۰

طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت.
طراحی بومی سخت افزار‌های کاربردی در صنایع مختلف توسعه یافت
 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حوزه سخت افزار‌های برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک از جمله عرصه‌هایی است که از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها بهر‌مند شده و توسعه یافته است.

حوزه‌ای که با استفاده از تولیدات در مرز دانش به بلوغ رسیده و نیاز بازار داخلی را جواب داده است. این اتفاق هم به کمک ۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق محقق شده که به این حوزه‌ها ورود کرده اند و با تولید محصولات و ارائه خدمات مختلف، صنایع را از این تولیدات بهره‌مند کرده اند.

محصولاتی در ۱۲ حوزه سخت افزار‌های الکترونیکی و رایانه ای، میکروالکترونیک، مدار‌های الکترونیکی، تولید، انتقال، توزیع، ماشین‌های الکتریکی، الکترونیک قدرت، اندازه گیری و ابزاردقیق، سامانه‌های کنترل و اتوماسیون صنعتی، تجهیزات ارتباطی، مخابراتی، اویونیک و هوافضا و لیزر و فوتونیک که در صنایع مختلف کاربردی و راهبردی هستند و با فناوری‌های بالا یا متوسط به بالا تولید شده اند.

تولید برد‌های الکترونیک لباسشویی و یخچال، طراحی و ساخت تجهیزات پایش آلاینده‌های محیط زیست و بهداشت، سیستم‌های کنترل انتشار آلودگی، طراحی و ساخت ماژول‎های پیشرفته پایانه راه دور و ... از جمله محصولاتی است که در این حوزه به تولید رسیده است.
 
آخرین اخبار

رشد ۵۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

در‌های سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران گشوده شد

وزش باد شدید در اغلب استان‌های کشور

مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین وزمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است

آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از امروز

تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید

رگبار و رعدوبرق از غرب تا شرق کشور

نمایندگان مجلس خبرگان رویکرد وزارت خارجه را در مسیر تفاهم ملی و با حفظ عزت ملی ارزیابی کردند

هزار موکب مردمی برای بزرگ‌ترین اجتماع امام رضایی‌ها آماده‌اند

«تشتّت نهادی» مهم‌ترین مانع اصلاح بحران «آب»

استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حق قانونی ایران است

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی به روزرسانی شد

رگبار و رعد و برق در ۱۹ استان

مجمع شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین برگزار شد

مشکلات پیش آمده برای دستگاه‌ها در حادثه بندرشهید رجایی با فوریت جبران خواهد شد

ریزش ۲۳ هزار واحدی شاخص بورس

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد

تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور

حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است

پربازدیدترین اخبار