بازنشر / اقتصادی
سه‌شنبه   ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۶
کد خبر: ۱۷۸۳
تعداد بازدید: ۶۶۵
معاون اجرایی رئیس جمهور اعلام کرد؛

بازگشت اقتدار اقتصادی به کشور با همکاری دولت و بخش خصوصی

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: همکاری بخش خصوصی، دولت و جوانان دانشمند به بازگشت اقتدار اقتصادی کشور منجر می‌شود.

بازگشت اقتدار اقتصادی به کشور با همکاری دولت و بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی در همایش تقدیر از کارآفرینان برتر استان تهران با اشاره به اهمیت بهبود محیط کسب و کار برای رشد کارآفرینی با توجه به مزایای اقتصادی کشور گفت: در یکی از سفرهای استانی همراه با رئیس جمهور که بودیم یکی از معدن داران به رئیس جمهور گفت با ظرفیت فعلی معادن مس کشور می‌توانیم ۱۲.۲ میلیارد دلار صادرات مواد معدنی داشته باشیم.

وی افزود: این رقم برای من عجیب بود و پرس و جو کردم آیا این حجم از صادرات کارشناسی است که معدن داران پاسخ مثبت دادند. حتی می‌گفتند این رقم برای معادن کشف شده و در حال استحصال است که ۷ درصد معادن مس کشور را تشکیل می‌دهند.

معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: اگر بتوانیم در حوزه معدن که یکی از مزایای نسبی ایران است تنها ۵۰ درصد معادن را استحصال کنیم دیگر نیازی به صادرات نفت نخواهیم داشت. این در حالی است که باید برای اسکورت واردات نفت خام از ناوگان نظامی هم استفاده کنیم. در صورتی که معادن کشورمان را استحصال و صادر کنیم باز هم نیاز به صادرات نفت هست؟ در این صورت دیگر دشمنان نمی‌توانند نفت ما را تحریم کنند بلکه این ما هستیم که نفت خود را به آنها نمی‌دهیم.

مرتضوی با بیان اینکه کشور ما می‌تواند مؤلفه‌های اقتصادی را اصلاح کند، یادآور شد: در این صورت هم تولید ناخالص ملی افزایش می‌یابد و هم ایجاد درآمد می‌کند و هم می‌توانیم فاصله طبقاتی و ضریب جینی را کاهش دهیم.

در حاشیه این مراسم معاون اجرایی رئیس جمهور درباره بازگشت اقتدار اقتصادی به کشور اظهار داشت: با همکاری سه ضلع دولت، بخش خصوصی و جوانان دانشمند می‌توانند دست به دست هم بدهند و به اقتدار اقتصادی برسند.

وی افزود: در دولت سیزدهم بستر این فرآیند فراهم و اراده دولت بر رفع موانع تولید است.

مرتضوی ادامه داد: جلسات متعددی هم در حوزه معاونت رئیس جمهور و هم خود ریاست جمهوری برای رفع موانع تولید برگزار می‌شود؛ رئیس جمهور کارگروه‌هایی را برای بازگشت بنگاه‌های راکد به فرآیند تولید تشکیل و آنها را مأمور به رفع موانع تولید کرده‌اند.

معاون اجرایی رئیس جمهور در مورد آزاد سازی سواحل تصریح کرد: در سواحل شمالی کشور همه سواحل آزاد شده‌اند اما ایجاد امکانات در سواحل زمان بر است. براساس اعلام استانداری‌های شمالی ۲۰۰ نقطه برای استفاده مردم از سواحل در نظر گرفته شده و وزارت کشور متولی پیگیری آن است.

وی در خصوص پرداخت یارانه جاماندگان گفت: رئیس جمهور همواره بر رعایت حق مردم و سخت گیری در پرداخت یارانه معترضان تأکید دارد.

وی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان خاطرنشان کرد: دولت فرآیند تصمیم گیری در این خصوص را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی واگذار کرده است.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

اصلاح نهادی و بازآرایی ساختاری مراکز تابعه بنیاد انجام شد

تحولی بزرگ؛ از سازمان اقتصادی کوثر تا بنیاد کوثر

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت شهید مالک رحمتی

بازدید مدیرعامل بنیاد کوثر از نمایشگاه دام و طیور

دکتر فخاری در مجلس ختم والده مهندس اسکندری

هلدینگ کشاورزی کوثر و فرصت بزرگ نمایشگاهی

حراست دوست دلسوز همکاران سازمان

رشد ۲/۵ برابری سود پایه هر سهم بزاگرس

سه موفقیت ارزنده هلدینگ کشاورزی کوثر

پایان فاز نخست بهسازی و بازسازی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج

انتصاب کوراوند به سرپرستی اداره کل پشتیبانی و املاک

بهبود چشمگیر عملکرد شرکت‌های هلدینگ صبا

پایداری تولید در گرو افزایش صادرات است

واردات گله اجداد تخم گذار توسط شرکت مرغک

انتصاب سرپرست اداره کل مجامع سازمان اقتصادی کوثر

سوددهی شیمی دارو پس از ۱۱ سال زیان

روایت دکتر فخاری از پیشرفت‌های بتلند

رویش در نمایشگاه آبادیران

بازدید میدانی دکتر فخاری از مزرعه شریف آباد

تصاویر مراسم بزرگداشت همسر شهید صیاد شیرازی

پربازدیدترین اخبار