سایر اخبار / سایر شرکت ها
يکشنبه   ۰۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۲
کد خبر: ۱۲۱۵
تعداد بازدید: ۱۰۱۲۸

شرکت سرمایه‌گذاری آوا نوین با نماد "وآوا" در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس

شرکت آوا نوین در تابلوی فرابورس

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر شرکت سرمایه‌گذاری آوا نوین (سهامی عام) پس از احراز شرایط پذیرش به عنوان دویست و سومین نماد معاملاتی (یکصد و بیستمین شرکت در بازار دوم) در گروه سرمایه‌گذاری‌ها و زیرگروه سایر واسطه‌گری‌های مالی روی در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج شد.

این شرکت از شرکت‌های خارج از بورس سرمایه‌گذاری سبحان بوده است و سرمایه‌گذاری در سهام، سهم‌الشرکه، واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی شرکت‌ها، موسسات و یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه گذاری در سایر اوراق بهادار که به طور معمول دارای حق رأی نیست و توانایی انتخاب مدیر و یا کنترل ناشر را به مالک اوراق بهادار نمی‌دهد و ... موضوع فعالیت اصلی می‌باشد و عمده سرمایه گذاری‌های شرکت آوا نوین نیز در بخش فلزات اساسی، پتروشیمی، بانکداری و فرآورده‌های نفتی است.

این گزارش می‌افزاید: بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده این شرکت در نهم اردیبهشت امسال سرمایه شرکت از ۱۰۰ میلیارد ریال به ۴۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

شایان ذکر است شرکت سرمایه‌گذاری آوا نوین در شهریور ماه سال ۱۳۹۸ نیز بار دیگر افزایش سرمایه را دستور کار خود قرار داد و سرمایه خود را به ۶۰۰ میلیارد ریال رساند.

سهامدار عمده این شرکت در حال حاضر سازمان اقتصادی کوثر می‌باشد که نزدیک به ۱۰۰ درصد از سهام شرکت را در اختیار دارد.

در همین رابطه شرکت سپرده گذاری مرکزی سرمایه گذاری آوا نوین را با نماد "وآوا" در سامانه پس از معاملات درج کرد تا شرایط برای عرضه اولیه آن در فرابورس فراهم شود.

 

شرکت آوا نوین با نماد وآوا در بازار سرمایه

 

انتهای پیام /

 

آخرین اخبار

سالروز بازگشت آزادگان سرافراز ۸ سال دفاع مقدس به میهن اسلامی گرامی باد

از جنس اراده

رشد ۴۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی جلوگیری شد

باران موشک‌های ایران، اسرائیل را مستاصل کرد

آزادگان نماد صبر و مقاومت ملت ایران هستند

فراخوان جشنواره عکس اربعین حسینی

بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر

دین مردم و دانش جوانان ما در میدان‌های مختلف دشمن را وادار به عقب نشینی کرده است

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت آوانوین برگزار شد

هرگونه برون‌سپاری مراکز خدماتی در مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار《ممنوع》است

برگزاری دوره آموزشی "مبانی برنامه‌ریزی استراتژیک" با حضور مدیران موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار

دیدار هیئت اعزامی به نمایندگی از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با خانواده‌های معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه دی به ریاست مهندس اسکندری برگزار شد

آگهی شرکت سرمایه گذاری آوانوین (سهامی عام)

ادای احترام به خانواده‌های شهدای مقاومت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان خوزستان

رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری

کاهش ۴۳ درصدیِ ورودیِ سد‌ها نسبت به پارسال

دستگاه‌هایی اجرایی ضوابط پدافند غیرعامل را دقیق اجرا کنند

پربازدیدترین اخبار