سایر اخبار / کشاورزی
دوشنبه   ۲۷ آبان ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۰
کد خبر: ۱۲۵۲
تعداد بازدید: ۴۳۷۴
مدیرعامل شرکت تولید گوشت مرغ ماهان:

بسترسازی و ایجاد فرصت تولید با کیفیت و به صرفه برای ورود برند مرغ گوشتی «ماهان» به بازار صنعت طیور

رحمان محمدی مدیرعامل شرکت تولید گوشت مرغ ماهان از اجرای دو طرح تولید گوشت مرغ با برند «ماهان» در مناطق کمتر توسعه یافته دو استان کرمان و چهار محال و بختیاری خبر داد و یکی از اهداف این تولید را پس از ساماندهی بازار داخلی، صادرات به کشور‌های همسایه و مصرف کننده گوشت مرغ اعلام کرد.
بستر سازی و ایجاد فرصت تولید با کیفیت و به صرفه برای ورود برند مرغ گوشتی «ماهان» به بازار صنعت طیور
 
رحمان محمدی مدیرعامل شرکت تولید گوشت مرغ ماهان در گفتگو با روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه یکی از راه‌های در دسترس برای موفقیت در صنعت طیور ورود به زنجیره تولید است، گفت: کشور ما جزو ۱۰ کشور اول تولیدکننده گوشت مرغ در جهان است که البته متأسفانه با توجه به ضعف‌هایی که در ساماندهی صنعت طیور وجود دارد، فعالان این حوزه کسب و کار از فرصت موجود بهره مطلوبی نبرده اند و باید به ظرفیت‌های داخلی به منظور افزایش تولید و ورود جدی‌تر در بازار بین المللی استفاده و حمایت کرد.

وی افزود: یکی از سیاست‌های کلان و راهبرد‌های اساسی سازمان اقتصادی کوثر در صنعت طیور، ورود به حوزه مرغ گوشتی است که با وجود شرکت‌هایی مانند شرکت مرغ مادر دیزباد، شرکت مرغ اجداد زربال و شرکت تولید گوشت مرغ ماهان این ظرفیت و بستر آماده عملیاتی شدن می‌باشد و می‌توان با تلاش و هم افزایی میان شرکت‌های تابعه سازمان در بازار داخلی و خارجی و به ویژه در حفظ و ثبات امنیت غذایی مردم اثربخش بود.

رحمان محمدی ادامه داد: همچنین راهبری مدیرعامل سازمان مبنی بر عرضه مستقیم محصولات با قیمت تمام شده مناسب در سبد کالای خانواده‌های کم درآمد و در معرض آسیب و تأثیرگذاری مثبت در تثبیت قیمت کلی محصولات صنعت طیورکشور نیز باعث شده تا نگاه شرکت تولید گوشت مرغ ماهان به سمت و سویی پیش برود تا با توجه به این که کشور‌های همسایه از بیشترین مصرف کنندگان گوشت مرغ می‌باشند، پس از ساماندهی بازار داخلی، به طور جدی و هدفمند به حوزه صادرات محصولات خود به این کشور‌ها ورود کند و در بازار منطقه‌ای حضور فعال و رقابت پذیری داشته باشد.

مدیرعامل شرکت تولیدی مرغ گوشتی ماهان با اشاره به توانمندی‌های موجود در شرکت، در توضیح پروژه‌های جاری و در حال انجام شرکت اظهار داشت: در شرکت ماهان امکان تولید ۴۵ میلیون قطعه جوجه یک روزه وجود دارد و این ظرفیت دلیل مطالعات علمی و عملیاتی شرکت در حوزه تولید مرغ گوشتی شده است، به طوری که از اردیبهشت ماه سال جاری پژوهش این طرح تولیدی آغاز و طی فرآیند‌های اجرایی چند ماهه، هم اکنون آماده بهره برداری از آن هستیم که با دو رویکرد سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته و ایجاد فرصت اشتغال زایی در مناطق محروم و کتر توسعه یافته صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا شرکت تولیدی مرغ گوشتی ماهان دو قرارداد مشارکت تولید با کیفیت و به صرفه گوشت مرغ با برند «ماهان» در استان‌های کرمان و چهارمحال و بختیاری را منعقد کرده که برای آغاز این تولید ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده است و نکته حائز اهمیت در این رابطه، راه اندازی واحد پرورش مرغ گوشتی استان چهارمحال و بختیاری پس از حدود ۳ سال تعطیلی در راستای رونق تولید منطقه و کشور است که به صورت پایلوت در ۲ دوره، مجموعاً در بازه زمانی ۵ ماهه برای هر دو دوره انجام خواهد شد تا پس از کسب موفقیت در عرضه محصولات آن بتوانیم این قرارداد مشارکت را بلندمدت و گسترده‌تر در دیگر مناطق جغرافیایی کشور به ویژه مناطق کمتر برخوردار عملیاتی کنیم.

رحمان محمدی در پایان تأکید کرد: با توجه به اینکه ۸ ماه از عرضه اولیه و ورود شرکت تولیدی مرغ گوشتی ماهان به بازار سرمایه می‌گذرد، خوشبختانه جدای از تحقق رویکرد شفاف سازی فعالیت‌ها و مردمی کردن اقتصاد شرکت، پشتوانه سهامدارن نیز در اجرای طرح‌های توسعه‌ای به یاری ما آمده و عملیاتی کردن پروژه‌هایی مانند تولید گوشت مرغ بر اساس ظرفیت‌های موجود و فرصت‌های سرمایه گذاری در مناطق محروم مستعد کمک شایانی به محرومیت زدایی و رونق اقتصاد کشور خواهد کرد و البته این موفقیت محقق نخواهد شد مگر آنکه سرمایه انسانی جوان، متخصص و متعهد در کنار استعداد‌های در دسترس شرکت متولی انجام کار بشود.

انتهای پیام /
 
آخرین اخبار

ادای احترام به خانواده‌های شهدای مقاومت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان خوزستان

رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری

کاهش ۴۳ درصدیِ ورودیِ سد‌ها نسبت به پارسال

دستگاه‌هایی اجرایی ضوابط پدافند غیرعامل را دقیق اجرا کنند

مردم در جنگ اخیر در مورد کالا‌های مصرفی بی‌نظیر عمل کردند

عاشورا؛ حادثه‌ای تمام‌نشدنی

«ای ایران» بخوان

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

 متن بیانیه پایانی و تفصیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران

پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع می‌شود

پیام فرزند شهید نصرالله به رهبر معظم انقلاب

ملت حسین به رهبری حسین

سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

پربازدیدترین اخبار