سایر اخبار / سایر شرکت ها
سه‌شنبه   ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۲
کد خبر: ۱۳۱۱
تعداد بازدید: ۲۵۱۹
گزارش تصویری | انعکاس دستاورد‌های شرکت سیمکات در رسانه ملی

ابتکار عمل متخصصان شرکت سیمکات در راستای مسئولیت اجتماعی مقابله با کرونا در سال جهش تولید

امروز شرکت‌های بزرگ و معتبر فعال در حوزه تولید سیم و کابل همچون شرکت سیم و کابل تبریز با برند سیمکات نقش مهمی در تامین نیاز‌های صنایع کشور بازی می‌کنند. شرکت سیمکات با استراتژی‌های افزایش تولید، افزایش کیفیت، نوآوری در تولید و ایجاد ارزش رقابتی در محصولات تلاش کرده تا علاوه بر تولید انواع محصولات سیم و کابل در راستای اقتصاد مقاومتی و خود اتکایی کشور، حفظ و ارتقاء کیفیت همگام با تکنولوژی پیشرفته دنیا اتفاق بیافتد.
 
۱۵۰ متخصص در چهار خط تولید مجزا هفت هزار تن کابل آلومینیومی ۹/۵ و ۱۲ میلی متر و ۶۵۰۰ تن سیم و کابل مسی به صورت مفتول ۸ میلی متری، تسمه مسی و لوله مسی تولید می‌شود. در بخش گرانول سازی این شرکت نیز تولید روکش، عایق بی‌رنگ و فیلر تولید می‌شوند. تولید مواد اولیه در این کارخانه باعث شده تا تکمیل زنجیره تولید، امکان ایجاد تنوع محصول و اعمال دانش در فرایند تولیدی دستاورد‌های متعددی را برای سیمکات در پی داشته باشد.
 
 
در ادامه روند موفقیت‌های این شرکت، دستیابی به فناوری تولید مفتول‌های فولادی را نیز باید اضافه کرد که ایران را با تولید روزانه ۲۲۰ هزار متر مفتول‌های فلزی، از واردات این محصول بی نیاز کرده است. یکی از کاربرد‌های مفتول فولادی که امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته، استفاده به عنوان دماغک‌های مورد نیاز ماسک‌های بهداشتی است. متخصصان شرکت سیمکات با احساس وظیفه و درک نیاز امروز جامعه به تولید انبوه ماسک و نظر به اینکه دماغک‌های مورد استفاده در ماسک‌ها یا وارداتی بوده و یا با ظرفیت تولید داخل اندک و در اختیار چند شرکت محدود بوده، در راستای احساس مسئولیت اجتماعی مقابله با بیماری کرونا خط تولید خود را با صرف خلاقیت و ابتکار عمل، در عرض ۵ روز توانستند خط تولیدی مجزا برای تولید این محصول مورد نیاز جامعه را ایجاد کنند و تا کنون سیم دماغک ۵/۲ میلیون ماسک را تامین نمایند.
 
دستیابی به فناوری تولید پودر آلومینا به عنوان ۱۸ مین کشور دارنده این تکنولوژی، تولید کابل‌های فاصله دار طبق استاندارد‌های معتبر، هادی‌های هوایی روکشدار، طراحی و تولید هادی‌های پرظرفیت TACSR طبق استاندارد بین المللی IEC، کابل‌های خودنگهدار فشارضعیف و آکرودیته نمودن آزمایشگاه و اخذ گواهینامه ISIRI ISO / IEC ۱۷۰۲۵ از جمله دستاورد‌های مهم این شرکت در سال‌های گذشته می‌باشند. ظرفیت تولید روزانه ۳۶ تن مفتول آلومینیومی، ۱۶ تن مفتول مسی نشان از توان تولیدی سیمکات در سال جهش تولید دارد. به طوری که صادرات ۶ میلیون دلاری محصولات این شرکت در سال مالی ۱۳۹۸ نمونه‌ای از موفقیت تجاری آن در خارج مرز‌ها به شمار می‌آید.
 
 

چنین ظرفیت بزرگ تولیدی در کشور نمود اعتماد به متخصصان و صنعتگران توانمند داخلی می‌باشد که خودکفایی، احترام به برند داخلی و توجه به مسئولیت اجتماعی به رخ می‌کشد.
 
انتهای پیام / 
 
آخرین اخبار

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

 متن بیانیه پایانی و تفصیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران

پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع می‌شود

پیام فرزند شهید نصرالله به رهبر معظم انقلاب

ملت حسین به رهبری حسین

سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

واکنش آیت‌الله مکارم‌شیرازی به یاوه‌گویی ترامپ: ما به رهبری امت حساسیم

فیلم کامل دومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

مدیر عامل محترم سازمان: با مجموعه‌های تابعه جلسات مدیریت بحران برگزار شود؛ شورای پدافند غیر عامل سازمان تشکیل گردد؛ حضور مدیران ضروری است

پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی

عزم وزارت اقتصاد برای پیشبرد اهداف اقتصادی

پزشکیان: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت

پزشکیان‌: باید با وحدت مقابل تجاوز ایستاد

پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران

پربازدیدترین اخبار