سایر اخبار / سایر شرکت ها
يکشنبه   ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۳
کد خبر: ۱۳۳۰
تعداد بازدید: ۲۷۳۵

تولید وایت برد‌های الکتریکی (Electric Whiteboard) در شرکت شهاب

تولید وایت برد‌های الکتریکی (Electric Whiteboard) در شرکت شهاب
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، شرکت شهاب در راستای افزایش مشارکت و بهره وری در زمینه‌های مختلف علمی و آموزشی و تنوع بخشی به محصولات خود و ورود به عرصه‌های نوین فن آوری در حوزه الکترونیک، وایت برد‌های الکتریکی با کیفیت تصویر ۴k را با برند «شهاب» تولید و عرضه کرده است.

هادی غلام زاده مدیرعامل شرکت شهاب در این باره گفت: این وایت برد، دارای سیستم عامل اندروید ۸.۰ می‌باشد و سیستم عامل آن کاربر را قادر می‌سازد تا برنامه‌های مورد نیاز خود را دانلود و از طریق USB بر روی وایت برد نصب نماید.
 
تولید وایت برد‌های الکتریکی (Electric Whiteboard) در شرکت شهاب

وی افزود: منو‌های دسترسی سریع و ورودی‌های USB و HDMI در قسمت جلوی پانل سبب لذت بخش شدن استفاده از دستگاه شده و قادر به نگارش همزمان سه کاربر به همراه تایپ بیش از ۱۰ انگشتی است که سبب می شود تا دانشجویان و دانش پژوهان در کلاس های آموزشی، دانشگاه ها و سایر کابران، اطلاعات خود را به صورت همزمان ارائه دهند.

غلام زاده اظهار داشت: توانایی نگارش، ویرایش و ذخیره کردن فایل های متنی از طریق Word، Excel، Power Point و سایر نرم افزارها، از مهمترین قابلیت های وایت برد‌های الکتریکی شهاب می باشد. کاربران می توانند این نگارش را هم از طریق کیبرد مجازی و هم از طریق کیبرد خارجی (بلوتوث) به زبان دلخواه خود (فارسی، انگلیسی و ...) انجام دهند.
 
تولید وایت برد‌های الکتریکی (Electric Whiteboard) در شرکت شهاب

مدیرعامل شرکت شهاب با اشاره به اینکه کاربر می تواند به راحتی متن نگارش شده خود را پرینت بگیرد گفت: توانایی انتخاب پس زمینه مناسب در صفحه NOTE، این امکان را برای مراکز مربوطه فراهم می سازد که بهترین استفاده را از وایت¬برد الکتریکی شهاب داشته باشند، به عنوان مثال مربیان ورزشی می توانند چینش بازیکنان را به آنان آموزش دهند.

وی در پایان یادآور شد: قابلیت اشتراک گذاری هوشمند با استفاده از فناوری EShare، این امکان را برای مدیران فراهم می سازد که در زمان کنفرانس، تصویر نمایشی وایت برد الکتریکی بر روی دستگاه¬های هوشمند دیگر با سیستم عامل Android، ios و windows به اشتراک بگذارند تا هر یک از آن ها بتواند از سیستم خود، اطلاعات موجود بر روی وایت برد الکتریکی را ویرایش نمایند.

انتهای پیام /
 
آخرین اخبار

کاهش هزار و ۷۰۴ واحدی شاخص کل بورس

ساعات کار کارکنان ۴۴ ساعت تعیین شد| ارجاع دوباره اصلاح تعطیلی پنجشنبه‌ها به کمیسیون

پاییز تهران خشک‌تر از تابستان خواهد بود!

رشد ۳۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای نیست

صعود ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهادت برترین نماد انقلاب است

اصلاح نظام اداری ۲۷ دستگاه اجرایی نهایی و ابلاغ شد

۲۱ استان همچنان رنگ باران را ندیدند

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

ریزش ۱۹ هزار واحدی شاخص بورس

اجرایی‌شدن توافقنامۀ امنیتی بین ایران و عراق ضروری است

شناسنامه جوان ایرانی

۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان شارژ می‌شود

۳ ماهواره سنجشی تا پایان ۱۴۰۴ پرتاب می‌شود

رشد ۲۷ هزار واحدی شاخص کل بورس

بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی

نشست همکاری سازمان اقتصادی کوثر و مرکز ملّی تعالی و پیشرفت با حضور مدیران مجموعه‌های الحاقی برگزار شد

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

پربازدیدترین اخبار