سایر اخبار / سایر شرکت ها
دوشنبه   ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۶
کد خبر: ۱۳۳۲
تعداد بازدید: ۳۲۶۳

تأمین مواد اولیه واحد کشت و توسعه شرکت کشت و صنعت خاوردشت از کشاورزان استان گلستان

 

تأمین مواد اولیه واحد کشت و توسعه شرکت کشت و صنعت خاوردشت از کشاورزان استان گلستان

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر نشست هم اندیشی و راهبردی با موضوع تأمین مواد اولیه خط تولید واحد کشت و توسعه شرکت کشت و صنعت خاوردشت از کشاورزان استان گلستان با حضور علیرضا مهاجر مجری دانه های روغنی کشور و مشاور وزیر، هزارجریبی مجری طرح پنبه کشور، مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان، سید محمود میردیلمی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت خاوردشت و موسی خانی رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی استان گلستان برگزار شد.

در این نشست که با هدف استفاده از ظرفیت های داخلی، افزایش تولید و تحقق سیاست های کلان سازمان اقتصادی کوثر در راستای کاهش واردات مواد اولیه و افزایش ارزآوری و خرید محصولات کشاورزی داخلی (پنبه،کلزا و سویا) به میزبانی شرکت کشت و صنعت خاوردشت برگزار گردید، تصمیم گرفته شد تا نهاده های کود، بذر و سم تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

تأمین مواد اولیه واحد کشت و توسعه شرکت کشت و صنعت خاوردشت از کشاورزان استان گلستان

 

همچنین یک تیم پایش و نظارت بر فرآیند (کاشت ، داشت و برداشت) محصول و همکاری با کشاورزان در همین راستا تشکیل و از ظرفیت و برنامه های راهبردی موجود در وزارت محترم جهاد کشاورزی جهت تسهیل در فرآیند زراعت استفاده خواهد شد.

در این جلسه هم اندیشی مقرر شد تا یک قرارداد تشویقی و حمایتی با کشاورزان منعقد شود و رکت کشت و صنعت خاوردشت و کشاورزان استان نیز از ظرفیت موجود در سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان و تجهیز مکانیزاسیون و سایر امکانات در دسترس بهره مند خواهند شد.

 

انتهای پیام /

 

آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار