پایگاه اطلاع رسانی سازمان اقتصادی کوثر

چند رسانه ای / عکس
شنبه   ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۵
کد خبر: ۱۳۸۴
تعداد بازدید: ۲۹۹۳

گزارش تصویری | آئین افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های سازمان در سال ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، پنجشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۹ به مناسبت عید بعثت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و گرامیداشت روز شهدا، ۱۹ طرح کشاورزی، صنعتی و تولیدی سازمان توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور مدیران ارشد سازمان، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا خاص امیری و تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران افتتاح و به بهره برداری رسید.  

این آئین در دو محل «مزرعه دام سبک دینور شرکت اجداد سپیدان کوثر در کرمانشاه و گلخانه هیدروپونیک هلیلان شرکت پیشگامان کوثر در ایلام» به صورت متمرکز و همزمان برگزار شد. مهندس محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در مزرعه دینور و دکتر جواد وکیلی معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان نیز در گلخانه هلیلان سخنرانان این آئین بودند.
 
در مجموع ۱۹ طرح و پروژه از سازمان اقتصادی کوثر در ۱۱ استان و ۱۶ نقطه کشور با ارزش سرمایه گذاری بیش از ۸۰۳ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۶۲۷ نفر به بهره برداری رسید که ۱۳ طرح و پروژه در بخش امنیت غذایی، با ۶ حوزه: دام سبک و سنگین (۷ طرح)، صنعت طیور (۲ طرح)، آبزی‌پروری (۱ طرح)، صنایع غذایی (۲ طرح)، باغات و گلخانه‌ها (۱ طرح)؛ و ۴ طرح و پروژه نیز در سایر حوزه‌ها شامل: صنعت برق و الکترونیک (۴ طرح)، معدن (۱ پروژه با ۷ کارگاه) و حوزه سلامت (۱ طرح) در استان های: کرمانشاه، خراسان رضوی، لرستان، زنجان، تهران، کردستان، کرمان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، قزوین و ایلام می‌باشند. مجموع این پروژه‌ها که در حوزه‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی، معادن، نیروگاه و سلامت هستند، منجر به جلوگیری از خروج ارز به میزان بیش از ۲۸ میلیون دلار خواهند بود.
 
 
 
 
آخرین اخبار

گزارش روز بازار سرمایه /

برگزاری نمایشگاه قرآن ۱۵ تا ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره) /

تصاویر هوایی راهپیمایی مردم تهران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ /

نماهنگ | راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن مظهر اتحاد ملی /

گزارش روز بازار سرمایه /

۱۶ تن طلا در انبار بورس کالا /

دولت باید تورم مسکن را مدیریت کند و از همکاری با بخش خصوصی نترسد /

دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی /

گزارش روز بازار سرمایه /

پاسخ متقابل کانادا به تعرفه‌های آمریکا /

آلودگی هوا در تهران ۶ روزه که تداوم دارد /

جزییات عرضه اولیه‌ای دیگر در بازار سرمایه اعلام شد /

گزارش روز بازار سرمایه /

دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب /

تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها، بخشنامه جدید صادر کرد /

ممنوعیت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار /

بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد /

شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی از سمت وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد /

به همه مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر، وام با سود «صفر درصد» تعلق می‌گیرد /

تمام استان های ایران ۱۰ روز بارانی می‌شود /

پربازدیدترین اخبار