اخبار سازمان / انتصابات
شنبه   ۰۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۰
کد خبر: ۱۴۵۰
تعداد بازدید: ۵۸۸۵

تکریم و معارفه مدیران عامل دو گروه و یک شرکت تابعه سازمان با حضور دکتر ناصر فخاری

مدیران عامل گروه‌های صنایع و معادن کوثر، سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر و شرکت پاک اندیشان امین، قبل از ظهر امروز ۴ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور دکتر ناصر فخاری در محل این شرکت‌ها معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، امروز شنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۰، مدیران عامل گروه های توسعه صنایع و معادن کوثر، سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر و شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین با حکمی از سوی دکتر ناصر فخاری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان، تکریم و معارفه شدند.

مدیرعامل سازمان در این آئین‌ها ضمن تأکید بر لزوم تزریق خون تازه در رگ‌های ساختار مدیریتی گروه‌ها و شرکت ها، هدف از ایجاد تغییرات در بدنه مدیریتی سازمان و شرکت‌های تابعه را جوان گرایی، افزایش روحیه جهادی و تلاش مضاعف، بهره وری و ارتقای ظرفیت‌ها و سرمایه‌های موجود و ایجاد انگیزه در مسیر رشد، کارآمدی و سوددهی دانست.

وی اظهار داشت: هر گاه یک مجموعه اقتصادی توانست از حداقل سرمایه‌های موجود خود بیشترین سود و انتفاع را ببرد، ضرورتی برای حفظ ظرفیت‌های غیر مولد و یا استمرار در فرآیند غیر بهره ور و زیان ده مدیریت طرح‌ها و پروژه‌های خود نخواهد داشت و سازمان نیز از این قاعده مستثنی نیست.
 

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان گفت: اموالی که در این سازمان در اختیار ما و منتسب به خانواده معزز و معظم شهدا و ایثارگران هست، بیت المال است و در مقابل هر قصوری که نسبت به مدیریت، تعهد و عملکرد بهینه از آن انجام می‌دهیم، می‌بایست در برابر خداوند متعال پاسخگو باشیم.

طی این آئین‌ها دکتر ناصر فخاری با حکمی، آقایان علی سلگی و حسین زاهدی و هادی احمدیان را به ترتیب به عنوان مدیران عامل گروه توسعه صنایع و معادن کوثر، گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر و شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین منصوب کرد. وی در این آئین از تلاش و زحمات آقایان عبدالهادی مطلق و هادی احمدیان و عباس رشید جلودار مدیران عامل سابق آن شرکت‌ها تقدیر و تشکر کرد.
 

همچنین مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان در این آئین تکریم و معارفه، آقایان امین ابراهیمی بردر و محمد مسن آبادی را به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره گروه سرمایه گذاری توسعه صنایع و معادن کوثر، آقایان حسین پرستش، مهدی قمریان و سید حامد اخوان حجازی را به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر و آقای جواد وکیلی را به عنوان عضو جدید هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین، منصوب کرد.
 
 
 
 
انتهای پیام/
 
 
 
 
 
آخرین اخبار

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

شاخص بورس ۳۴ هزار واحد افت کرد

کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث از اول خرداد غیرفعال می‌شود

افزایش ابر و رگبار پراکنده در ۸ استان

غرفه ایران در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط

نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد

هوای تهران قابل قبول شد

رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال‌‌غرب کشور

محکومیت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

شرایط بخشودگی جرائم مالیات ارزش افزوده ابلاغ شد

گزارش روز بازار سرمایه

۱۰۰ درصد آب توزیعی در تهران استاندارد است

پربازدیدترین اخبار