اخبار سازمان / انتصابات
سه‌شنبه   ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۸
کد خبر: ۱۴۵۷
تعداد بازدید: ۲۳۷۱
طی حکمی از سوی ناصر فخاری:

مشاور مدیرعامل در امور فرهنگی، بانوان و ایثارگران سازمان منصوب شد

طی حکمی از سوی ناصر فخاری مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره سازمان، آمنه آدینه به عنوان مشاور مدیرعامل در امور فرهنگی، بانوان و ایثارگران سازمان اقتصادی کوثر منصوب شد.
طی حکمی از سوی ناصر فخاری:
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دکتر ناصر فخاری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان، آمنه آدینه را به عنوان مشاور مدیرعامل در امور فرهنگی، بانوان و ایثارگران سازمان اقتصادی کوثر معرفی کرد.

در حکم انتصاب صادره از سوی ناصر فخاری آمده است:
«نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند و علاقه مندی شما به عرصه فرهنگی و جامعه ایثارگری که خود مزین به مدال فرزند شهید هستید، به موجب این حکم به سمت «مشاور مدیرعامل در امور فرهنگی، بانوان و ایثارگران» منصوب می‌شوید. امید است در پناه خداوند متعال و با بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب خود در جهت تعالی مادی و معنوی، با بسیج امکانات در ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌ها و ارائه خدمات به همکاران ارجمند و جامعه معزز شاهد اهتمام ورزیده و در حیطه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موفق و مؤید باشید.»

آمنه آدینه، پیش‌تر به عنوان مدیر روابط عمومی گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر و در زمینه‌های متعدد رسانه‌ای و فرهنگی مشغول به فعالیت بوده است.

از سوابق فرهنگی وی می‌توان به نویسندگی ۷ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس، مجری و کارشناس برنامه رادیویی «خانه‌ام همین جاست»، دبیر مجله شاهد جوان، عضو سابق شورای مشاوران ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، کارشناس و منتقد جشنواره‌های ادبی شاهد و ایثارگر اشاره کرد.
 
انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

اولویت؛ تلاش برای معیشت جامعه ایثارگری لرستان است

گزارش تصویری | آئین افتتاح پردیس جمکو در تهران

«جمکو» باید بِرند فرامنطقه‌ای و جهانی شود

درخشش «ما توانستیم» بر پیشانی سازمان اقتصادی کوثر

سعیدی اصل سرپرست به چین سامین شد

روز خوش روابط عمومی ها

گام جدید کارگروه هوشمندسازی برای عبور از روش‌های سنتی مبادلات

توسعه منابع انسانی در اولویت برنامه‌ریزی برای رشد سازمانی قرار دارد

حضور موفق سیمکات در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳

برخی اخبار هلدینگ کشاورزی کوثر در روزهای اخیر

گزارش تصویری | تشکیل نشست کمیته تحول اداری

شفاعی سرپرست شرکت شهاب شد

روسیه؛ فرصتی برای عرضه محصولات سازمان اقتصادی کوثر

بهره‌گیری از هوش مصنوعی هدف غایی سازمان هوشمند کوثر

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان خطاب به آقای محمود پاکدل

قهرمانی تیم رباتیک کوثر

جمکو به نمایشگاه می آید

حضور شهاب به اینوتکس

صدور امریه سرباز فناور

ضرورت گسترش فعالیت‌های اقتصادی در استان کرمان

پربازدیدترین اخبار