/ بیانات
يکشنبه   ۱۹ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۳
کد خبر: ۱۴۶۴
تعداد بازدید: ۱۷۱۹
تجلیل از خانواده شهدای هواپیمای اوکراینی

قاضی‌زاده: جز شرمندگی، سخنی نمی‌توان گفت

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای هواپیمای اوکراینی گفت: رئیس جمهور، بنیاد شهید را در سال جاری مأمور رسیدگی به موضوع شهدای هواپیمای اوکراینی کرده است. این خطا و اتفاق به اصل نظام مرتبط نیست.
قاضی‌زاده: جز شرمندگی، سخنی نمی‌توان گفت
 
به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم تجلیل از خانواده شهدای هواپیمای مسافربری اوکراینی روز یکشنبه ۱۹ دی‌ماه با حضور سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام یوسفعلی شکری نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.

قاضی‌زاده: بنیاد شهید مسؤول پیگیری شهدای هواپیمای اوکراینی است

در ابتدای این مراسم قاضی‌زاده هاشمی ضمن تشکر از خانواده معزز و معظم شهدای این حادثه گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا و خدمت به خانواده شهدا وظیفه ذاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران است و در این راستا در هفته جاری مراسم‌های گوناگونی برای گرامیداشت شهدای هواپیمای اوکراینی برگزار شد.

وی پس از شنیدن سخنان خانواده شهدا افزود: من در مقام پاسخ دادن نیستم، اما مجلس شورای اسلامی پس از این حادثه فرماندهان نظامی را احضار کرد. البته این موضوع قابل جبران نیست و ما جز ابراز شرمندگی سخنی نمی‌توانیم بگوییم و همیشه در کنار شما هستیم تا حقوق شهدا را مطالبه کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان داشت: امیدواریم با پیگیری‌های قضایی پرونده هیچ مظلومی بدون اینکه به حقش برسد، باقی نماند. نام ارزشمند شهید توسط بالاترین مقام کشور به این عزیزان اطلاق و اعطا شد و آنچه صورت گرفت، پذیرش مسؤولیت و ابراز شرمندگی و دادن حق به این عزیزان است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور، بنیاد شهید و امور ایثارگران را در سال جاری مأمور رسیدگی و تجلیل از شهدای هواپیمای اوکراینی کرده است، ادامه داد: این خطا و اتفاق به اصل نظام مرتبط نیست و امیدواریم با عملکرد درست و با کمک وزارت راه و شهرسازی پرونده این حادثه دنبال شده و به نتیجه برسد.

انتهای پیام/
آخرین اخبار

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

شاخص بورس ۳۴ هزار واحد افت کرد

کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث از اول خرداد غیرفعال می‌شود

افزایش ابر و رگبار پراکنده در ۸ استان

غرفه ایران در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط

نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد

هوای تهران قابل قبول شد

رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال‌‌غرب کشور

محکومیت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

شرایط بخشودگی جرائم مالیات ارزش افزوده ابلاغ شد

گزارش روز بازار سرمایه

۱۰۰ درصد آب توزیعی در تهران استاندارد است

پربازدیدترین اخبار