/ اقتصادی
دوشنبه   ۲۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۱
کد خبر: ۱۴۶۶
تعداد بازدید: ۱۳۶۱
در عملیات بازار باز انجام گرفت؛

بازخرید ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق توسط بانک مرکزی

بانک مرکزی با هدف جذب نقدینگی، اقدام به توافق بازخرید ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق در عملیات بازار باز کرد.
بازخرید ۷۵ هزار میلیارد تومان اوراق توسط بانک مرکزی
 
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به طور هفتگی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود و از این رو به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ ۷۵هزار میلیارد تومان اقدام کرد.

موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزار‌های موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی اعلام می‌شود.

براین اساس بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی اقدام کنند.

در عملیات این دوره ۲۱ بانک و موسسه غیربانکی در حراج شرکت کردند. در حراج ۴۷ در مجموع ۲ بانک و موسسه اعتباری غیربانکی شرکت کردند. همچنین حداقل نرخ توافق بازخرید ۱۹.۳ درصد و مدت توافق بازخرید هفت روز بود.

انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

رشد ۵۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

در‌های سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران گشوده شد

وزش باد شدید در اغلب استان‌های کشور

مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین وزمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است

آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از امروز

تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید

رگبار و رعدوبرق از غرب تا شرق کشور

نمایندگان مجلس خبرگان رویکرد وزارت خارجه را در مسیر تفاهم ملی و با حفظ عزت ملی ارزیابی کردند

هزار موکب مردمی برای بزرگ‌ترین اجتماع امام رضایی‌ها آماده‌اند

«تشتّت نهادی» مهم‌ترین مانع اصلاح بحران «آب»

استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حق قانونی ایران است

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی به روزرسانی شد

رگبار و رعد و برق در ۱۹ استان

مجمع شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین برگزار شد

مشکلات پیش آمده برای دستگاه‌ها در حادثه بندرشهید رجایی با فوریت جبران خواهد شد

ریزش ۲۳ هزار واحدی شاخص بورس

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد

تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور

حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است

پربازدیدترین اخبار