بازنشر / اقتصادی
سه‌شنبه   ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۵
کد خبر: ۱۵۲۰
تعداد بازدید: ۲۹۴

مصوبه تلفیق برای رفع تنش آبی در سال ۱۴۰۱

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ از مصوبه اعضای کمیسیون برای اجرای طرح‌های پیشران جدید و نیمه تمام و رفع تنش آبی در سال آینده خبر داد.

مصوبه تلفیق برای رفع تنش آبی در سال ۱۴۰۱

به نقل از خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 در توضیح آخرین مصوبات کمیسیون متبوعش گفت: اعضای کمیسیون در مصوبه‌ای دولت را مجاز کردند تا مبلغ 5/5 میلیارد تومان از محل تحویل نفت خام و میعانات گاز صادراتی برای اجرای طرح‌های پیشران جدید و نیمه تمام و طرح‌های رفع تنش آبی و موارد دیگر هزینه کند.

متن مصوبه کمیسیون تلفیق به شرح زیر است:

دولت مجاز است برای اجرای طرح‌های پیشران جدید و نیمه تمام در زمینه خطوط راهبردی ریلی و کریدورهای اصلی جاده‌ای، توسعه سواحل مکران، توسعه و فعال‌سازی پتروپالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های بزرگ، حفظ و نگهداری و تأمین تجهیزات راهبردی ناوگان امداد هوایی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و تأسیساتی واجا، اجرای طرح‌های زیرساخت مناطق آزاد جدید، توسعه تجهیزات سازمان‌های هلال‌احمر و اورژانس و پزشکی قانونی، طرح‌های انتقال آب از دریای عمان، طرح‌های رفع تنش آبی و جلوگیری از سیل‌های موسمی، ایجاد و توسعه و اصلاح شبکه‌های آب و فاضلاب، مدارس مناطق مرزی، تقویت و ایجاد زیرساخت‌های تأسیساتی و تجهیزاتی دانشگاه‌ها، تکمیل بیمارستان‌های نیمه تمام، طرح‌های انبوه‌سازی مسکن، طرح‌های دانش‌بنیان تا مبلغ 5.5 میلیارد یورو از محل تحویل نفت خام و میعانات گاز صادراتی براساس قیمت روز صادراتی شرکت ملی نفت ایران اختصاص دهد.

انتهای‌پیام/

 
آخرین اخبار

تبریک مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به مجتبی مدرس زاده

پیام تبریک مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به مناسبت حلول نوروز و ماه رمضان

برگزاری مجمع عمومی شرکت کارخانجات پنبه و دانه‌های روغنی خراسان

سرپرست شرکت پیشگامان کشاورزی کوثر منصوب شد

اعمال تاثیر مثبت بر بازار، به مثابه مقابله با دشمن است

در آخرین جلسه شورای مدیران سازمان از کدام مدیران ستادی تقدیر شد؟

گزارش تصویری | مراسم معارفه سرپرست گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر

امضاء تفاهم نامه احداث کارخانه کاتد مس

پژمان امیدمقدمی مدیرکل دفتر هوشمندسازی و تحول اداری شد

هوشنگ احمدی سرصحرا مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت آوانوین شد

انتصاب عباس نیکچری به عنوان مدیر عامل شرکت سبدگردان فراز

انتصاب محمدرضا داورزنی به سمت مدیرکلی دفتر سرمایه گذاری سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب ابراهیم غلامی به عنوان سرپرست شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر

تقدیر دکتر ناصر فخاری از مدیران عامل برگزیده در نشست پایان سال ۱۴۰۱ سازمان

تقدیر رییس قوه قضاییه از مدیریت جهادی مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر

بامک، خدمتی نو به خانواده شهدا و ایثارگران

در اقامه امر به معروف الگوی تعاملی مبنا باشد

نخستین بارانداز بازار مشترک کوثر (بامک) در تهران افتتاح خواهد شد

تاسیس انجمن صنفی موتورسازان ایران در هلدینگ صبا

در روز چهارم نمایشگاه مسئله‌محور سازمان اقتصادی کوثر چه گذشت؟ +فیلم

پربازدیدترین اخبار