اخبار سازمان / مراسمات
پنجشنبه   ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۲:۰۹
کد خبر: ۱۵۲۳
تعداد بازدید: ۲۱۷۳
حجت الاسلام و المسلمین شکری:

آنچه بر محور حق است می‌ماند، این انقلاب می‌ماند

شکری
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، حجت الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ویژه برنامه «ایران، پلاک ۵۷» که چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ به مناسبت گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان برگزار شد، به ترجمه و تفسیر آیات ۱۰ تا ۱۳ سوره صف پرداخت.

نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در ترجمه این آیات خداوند شما را بشارت می‌دهد به یک تجارت پر سود که شما را از عذاب دردناک نجات داده و مانند دژی محکم شما را در برمی گیرد تا هیچ آفت و گزندی به شما نرسد؛ آیا کسی می‌داند این تجارت چیست؟
 

لا اله الا الله، تجارتی امنیت زا است.

حجت الاسلام و المسلمین شکری با اشاره به حدیث سلسله الذهب افزود: " کَلِمَةُ لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی فَمَن دَخَلَ حِصنی اَمِنَ مِن عَذابی بِشُروطِها وَ أنَا مِن شُروطِها. " از امام رضا (ع)، تطبیق شده با کلام قرآن است. این تجارت بزرگ و امنیت زا، حصار خداوند و جریان خیری است که حاکم بر نظام آفرینش می‌باشد.
 
وی ادامه داد: این نظام هستی بر پایه حق، عدل و خیر می‌چرخد و نه باطل یا ظلم و شر. اگر ایمان و باور قلبی داشته باشیم که چرخه این نظام آفرینش بر پایه خیر بنا شده، خواهیم پذیرفت که هرچیزی در جای خود قرار دارد که اگر غیر این باشد و من در جای خود نباشم و از جای خودم خارج شوم باطل می‌شوم.

حجت الاسلام و المسلمین شکری با اشاره به اینکه اگر باور کنیم در امنیت الهی هستیم دیگر ظلم نمی‌کنیم گفت: چرا ظلم می‌کنیم؟ چون فکر می‌کنیم نظام آفرینش بر پایه ظلم است، لذا ما هم ظلم میکنیم و، چون فکر می‌کنیم هرچه باطل است پیروز است بر محور حق نمی‌چرخیم.


جریان حق سبب صدور انقلاب شد.

وی اظهار داشت: این انقلاب ثابت کرد باطل می‌چرخد و از بین می‌رود. نشان داد باطل مثل حباب و کف روی آب است که از بین می‌رود و آنچه می‌ماند آب است. آنچه به نفع مردم است می‌ماند و آنچه به ضرر آن هاست از بین می‌رود.

نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر صدور انقلاب اسلامی در جهان گفت: اگر باور داشته باشیم که هرکار انجام دهیم در چرخه خیر باشد می‌ماند. به همین دلیل است که شهدا ماندند و، چون در جریان حق بودند یکی از آن‌ها کافی بود تا کشوری نجات پیدا کند و انقلاب اسلامی، چون در مسیر حق بود پیروز و جهانی شد.


امام؛ محور هدایتگر انقلاب اسلامی

وی همچنین افزود: محوری که انقلاب را هدایت می‌کرد یک محور آگاه، حکیم و فرزانه بود؛ آن هم امام بود. مردم اورا قبول داشتند و اورا برگزیدند. خیر گزینی کردند. در نتیجه به سمت خیر رفتند لذا به برکت شهیدان این راه بود که امام فرمودند ما انقلاب را صادر کردیم. ما فهم، شعور و اندیشه ظلم ستیزی را از این انقلاب صادر کردیم و وقتی جریان حق آمد جامعه را به پیروزی رساند.
 

مدیر کارآمد در جریان خیر گام برمی دارد.


حجت الاسلام والمسلمین شکری خطاب به مدیران و مسئولین بیان کرد: مطمئن باشید در جریان مدیریت خود در این سازمان اگر بر جریان حق بچرخید می‌مانید و این مانند به معنای ماندن فیزیکی نیست، همانگونه که شهدا جسمشان رفت و این یاد و نام و عملکرد آنهاست که باقی مانده. در مسیر خیر گام بردارید بدون شک خیر شما خواهد ماند در نتیجه شما ماندگار شدید.


این انقلاب می‌ماند.


وی در پایان یادآور شد: نظام آفرینش بر محور خیر و حق جاری است، لذا هر آنکس که در این مسیر باشد خواهد ماند. لذا هر آنکس که در این مسیر باشد خواهد ماند. شهدا که نه تنها یادشان در دل‌ها مانده، پیامشان، نسل انقلابی که به وجود آوردند، روح بلندشان نیز ماندگار است و فردا در قیامت نیز به عنوان یک رهبر می‌ماند و همه را با خود به بهشت می‌برد؛ و در مقابل انسان‌های کوته فکر و سطحی نگر در جریان باطل چه بسا جسمشان هست، اما به فرموده امیرمومنان (ع) به سان مردگان متحرک می‌مانند.
 

انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

عاشورا؛ حادثه‌ای تمام‌نشدنی

«ای ایران» بخوان

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

 متن بیانیه پایانی و تفصیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران

پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع می‌شود

پیام فرزند شهید نصرالله به رهبر معظم انقلاب

ملت حسین به رهبری حسین

سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

واکنش آیت‌الله مکارم‌شیرازی به یاوه‌گویی ترامپ: ما به رهبری امت حساسیم

فیلم کامل دومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

مدیر عامل محترم سازمان: با مجموعه‌های تابعه جلسات مدیریت بحران برگزار شود؛ شورای پدافند غیر عامل سازمان تشکیل گردد؛ حضور مدیران ضروری است

پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی

عزم وزارت اقتصاد برای پیشبرد اهداف اقتصادی

پزشکیان: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت

پربازدیدترین اخبار