اخبار سازمان / گزارش ویژه
يکشنبه   ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۱
کد خبر: ۱۵۶۰
تعداد بازدید: ۲۸۸۱

نوآوری و مولدسازی؛ راهبرد سال ۱۴۰۱ سازمان

ناصر فخاری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان امروز ۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ در جلسه شورای مدیران، راهبرد «نوآوری و مولدسازی» را به عنوان راهبرد سال ۱۴۰۱ سازمان اقتصادی کوثر اعلام و برخی مؤلفه‌های وابسته به آن را ابلاغ کرد.
نوآوری و مولدسازی؛ شعار سال ۱۴۰۱ سازمان
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دکتر ناصر فخاری مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان امروز یکشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۰، در ششمین جلسه شورای مدیران سازمان با تعیین راهبرد سال ۱۴۰۱ برای مجموعه، شاخص‌ترین مؤلفه های آن را ابلاغ کرد.

ناصر فخاری گفت: راهبرد سال ۱۴۰۱ سازمان اقتصادی کوثر، «سال نوآوری و مولد سازی» است که باید به عنوان یک هدف اساسی برای بهره وری و اثربخشی در رشد و تعالی فعالیت‌ها و عملکرد‌های گروه‌ها و شرکت‌های تابعه سازمان جاری شود.

وی افزود: راهبرد سال سازمان مبتنی بر دو بخش بنیادی برای تحقق تصویرسازی و تصویرپردازی درست از سازمان است. یکی از محورها، ارائه برنامه‌های نوآورانه است؛ یعنی استفاده از شیوه‌های نو در بخش درآمد، فعالیت‌ها و بهره‌گیری از خلاقیت. محور دوم هم مولدسازی است که به معنای بهره‌برداری از دارایی‌ها و ظرفیت‌های در دسترس خواهد بود.
 
نوآوری و مولدسازی؛ شعار سال ۱۴۰۱ سازمان

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با تأکید بر جهاد همه جانبه در بخش استفاده از ظرفیت‌های مولدسازی گفت: این روش پُربازده و این اقدام مؤثر، دمیدن نفس‌های تازه در کالبد ظرفیت‌هایی مانند املاک، تجهیزات، امکانات لجستیکی، سرمایه انسانی و سایر موارد به منظور بهینه‌سازی و بهبود عملکرد خواهد بود که متأسفانه تا کنون در تمامی گروه‌ها و شرکت‌های تابعه مورد استفاده یا توجه قرار نگرفته است.

فخاری در پایان ادامه داد: یکی از مؤلفه های تحقق راهبرد سال این است که متغیر‌ها و مؤلفه‌های دو محور باید کمیتی شوند و در بازه‌های زمانی ماهانه یا هر سه ماه یک بار قابلیت ارزیابی داشته باشند تا در طول مسیر تحقق راهبرد اگر نیاز به بازنگری روش باشد به سرعت این اتفاق بیافتد.

انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

فرارسیدن سالروز شهادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام تسلیت باد

رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) بر عموم مسلمین جهان تسلیت باد

ریزش ۱۸ هزار واحدی شاخص بورس

ورود بیش از ۲ میلیون زائر به مشهد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع

سالروز بازگشت آزادگان سرافراز ۸ سال دفاع مقدس به میهن اسلامی گرامی باد

از جنس اراده

رشد ۴۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

از سوزاندن ۷۰۰ میلیون دلار ثروت ملی جلوگیری شد

باران موشک‌های ایران، اسرائیل را مستاصل کرد

آزادگان نماد صبر و مقاومت ملت ایران هستند

فراخوان جشنواره عکس اربعین حسینی

بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر

دین مردم و دانش جوانان ما در میدان‌های مختلف دشمن را وادار به عقب نشینی کرده است

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت آوانوین برگزار شد

هرگونه برون‌سپاری مراکز خدماتی در مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار《ممنوع》است

برگزاری دوره آموزشی "مبانی برنامه‌ریزی استراتژیک" با حضور مدیران موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار

دیدار هیئت اعزامی به نمایندگی از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با خانواده‌های معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه دی به ریاست مهندس اسکندری برگزار شد

آگهی شرکت سرمایه گذاری آوانوین (سهامی عام)

پربازدیدترین اخبار