سایر اخبار / سایر شرکت ها
سه‌شنبه   ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۰
کد خبر: ۱۵۷۶
تعداد بازدید: ۵۷۵۹

مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی «آوای فراز» صادر شد

مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی «آوای فراز» صادر شد
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی «آوای فراز» به مدیریت شرکت سبدگردان فراز توسط سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان صندوق سرمایه گذاری موضوع بند ٢٠ ماده ١ قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذر ماه سال ١٣٨٤ صادر شد.

دکتر بابک اسماعیلی، مدیرعامل شرکت سبدگردان فراز با بیان این مطلب گفت: این صندوق، نخستین صندوق سرمایهگذاری شرکت سبدگردان فراز است که فعالیت خود را در سال ۱۴۰۰ آغاز می‌کند.

وی با اشاره به ارکان صندوق بازارگردانی آوای فراز توضیح داد: مؤسسان این صندوق، شرکت سرمایه‌گذاری آوانوین و سبدگردان فراز و متولی، مؤسسه حسابرسی حسابرسین و حسابرس آن مؤسسه حسابرسی رازدار خواهد بود و شرکت سبدگردان فراز، مدیریت این صندوق را بر عهده خواهد داشت.

اسماعیلی درباره موضوع فعالیت صندوق گفت: موضوع فعالیت این صندوق اختصاصی بازارگردانی، طبق امیدنامه، سرمایه‌گذاری از نماد‌های تحت بازارگردانی، اوراق با درآمد ثابت، سپرده‌ها و گواهی‌های سپرده بانکی در راستای انجام فعالیت بازارگردانی است.
 
مجوز فعالیت صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی «آوای فراز» صادر شد

مدیرعامل شرکت سبدگردان فراز بیان کرد: تعداد واحد‌های سرمایه‌گذاری این صندوق حداقل ۱۲۰ هزار واحد یک میلیون ریالی و حداکثر یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد سرمایه‌گذاری خواهد بود.

بابک اسماعیلی با اشاره به لازم، حیاتی و اجتناب ناپذیر بودن نقش و حضور بازارگردانان در هر بازار سرمایه توسعه یافته گفت: در بازار سرمایه ما نیز طی این سال‌ها علیرغم ایجاد نقش بازارسازی، نقش بازارگردانی تا حد زیادی مغفول مانده است که با توجه به ساختار صندوق‌های بازارگردانی و ویژگی‌های نظارتی و شفافیت این صندوق‌ها، بر آن شدیم از این ساختار برای تقویت نقش بازارگردانی سهام شرکت‌های وابسته به سازمان اقتصادی کوثر در بازار استفاده کنیم.

صندوق بازارگردانی آوای فراز در راستای مأموریت های محوله برای مدیریت نقدشوندگی و حمایت از نماد‌های تحت مدیریت سازمان اقتصادی کوثر ایجاد شده و در مرحله اول نماد‌های سرمایه‌گذاری کشاورزی کوثر (زکوثر)، سرمایه گذاری آوانوین (وآوا) و نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس) تحت فعالیت بازارگردانی قرار می‌دهد و عملیات خرید و فروش بر روی نماد‌های مذکور در چارچوب امیدنامه و اساسنامه و الزامات قانونی بورس و فرابورس صورت خواهد پذیرفت. همچنین برنامه آتی این صندوق توسعه فعالیت و افزایش نماد‌های تحت مدیریت است.

انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

ادای احترام به خانواده‌های شهدای مقاومت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان خوزستان

رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری

کاهش ۴۳ درصدیِ ورودیِ سد‌ها نسبت به پارسال

دستگاه‌هایی اجرایی ضوابط پدافند غیرعامل را دقیق اجرا کنند

مردم در جنگ اخیر در مورد کالا‌های مصرفی بی‌نظیر عمل کردند

عاشورا؛ حادثه‌ای تمام‌نشدنی

«ای ایران» بخوان

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

 متن بیانیه پایانی و تفصیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران

پیکر مطهر فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی شنبه تشییع می‌شود

پیام فرزند شهید نصرالله به رهبر معظم انقلاب

ملت حسین به رهبری حسین

سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی

پربازدیدترین اخبار