بازنشر / اقتصادی
چهارشنبه   ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۵
کد خبر: ۱۶۰۰
تعداد بازدید: ۵۲۶

اعمال عوارض پلکانی صادراتی برای تنظیم بازار داخلی

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: اعمال عوارض پلکانی برای کالاهای صادراتی برای تنظیم بازار داخلی است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سیف‌الله امیری با بیان اینکه  اعمال عوارض پلکانی برای کالاها براساس بند ۸ مصوبه عوارض صادراتی مصوب 24 اسفندماه سال گذشته ستاد تنظیم بازار است، گفت: این عوارض به‌منظور تنظیم بازار داخل و تأمین نیاز مصرف‌کنندگان داخلی است تا بازار داخل به هیچ عنوان دچار تلاطم نشود.

وی افزود: در شرایطی که بازار به‌صورت پایدار باشد مشکلی در تأمین و تنظیم بازار وجود ندارد، اما زمانی که شرایط بازار تحت شرایطی مانند بحران روسیه و اوکراین ناپایدار شده و بازارها رشد یک باره داشته باشند، اعمال عوارض کمک می‌کند تا قیمت‌های داخل را به‌گونه‌ای تنظیم کنیم که تولیدکنندگان، کالاهای خود را به مقدار دلخواه صادر نکنند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با تأکید بر اینکه اعمال این عوارض به‌منظور تنظیم بازار داخل است، افزود: هدف اصلی از اجرای مصوبه عوارض صادراتی، تأمین نیاز داخلی مصرف‌کنندگان است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت بابیان اینکه روز گذشته عوارض گمرکی را به‌کل گمرکات کشور اعلام کردیم، گفت: تعیین عوارض پلکانی بر مبنای هفته نخست دی‌ماه ۱۴۰۰ تعیین و تصویب‌شده است و با توجه به پلکانی بودن این عوارض، ماهانه قابل‌تغییر است؛ بنابراین درصورتی‌که میزان رشد نسبت به مبنا، یعنی اول دی‌ماه ۵ درصد باشد، عوارض ۲ درصد گرفته می‌شود.

امیری گفت: رشد ۵ تا ۱۰ درصدی عوارض ۵ درصد، رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی عوارض ۸ درصدی، رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی عوارض ۱۱ درصدی، رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی عوارض ۱۴ درصدی، رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی عوارض ۱۷ درصد، رشد ۳۰ تا ۳۵ درصدی عوارض ۲۰ درصد و رشد ۳۵ تا ۴۰ درصدی عوارض ۲۲ درصد خواهند داشت و بالاترین عوارض هم ۲۲ درصد است.

وی ادامه داد: این عوارض برای تمامی کالاهایی که در این مصوبه به آن اشاره‌شده در نظر گرفته‌شده است و ماهانه قابل‌تغییر است و امیدواریم که با این اعمال عوارض، مشکل داخلی برطرف شده و تولیدکنندگان اصلی در ابتدا بازار داخل را تنظیم کنند و بعد صادرات انجام دهند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در پایان یادآور شد: هدف ما تسهیل امور فعالان اقتصادی است و هرکسی از تولیدکنندگان یا صادرکنندگان در خصوص عوارض یاد شده که به گمرکات کشور اعلام شده، مشکلی داشته یا احساس می کند که اشتباه محاسباتی صورت گرفته، می‌تواند از طریق انجمن‌های مربوطه با معاون معادن و فرآوری مواد مکاتبه کند تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار

تحریم اقتصادی رویکرد مقابله با کشتار صهیونیستی

افزایش 86 درصدی درآمد از فروش محصولات سیمکات

بسیجیان فعال سازمان مورد قدردانی قرار گرفتند

"معین کوثر"برای آبادانی

نیروگاه زاگرس کوثر برگزیده دوره پیک بار برق

تولید محصولات غذایی با مشارکت سازمان اقتصادی کوثر و اتکا

تبریک مدیرعامل سازمان به مناسبت روز پرستار

دیدار مدیرعامل هلدینگ کوثر صبا با سفیر ایران در عراق

نیروگاه زاگرس در جایگاه نخست

سیمکات، توانمند در صادرات و تامین نیاز کشور

گزارش تصویری حضور سیمکات و نورتک در نمایشگاه صنعت برق

نورتک پیش رو در فناوری های نوین

مسعود محمدی معاون سرمایه گذاری هلدینگ کشاورزی شد

دعوت سیمکات و نورتک به بازدید از نمایشگاه صنعت برق

برنامه هلدینگ کشاورزی برای جهش در تولید آبزیان

شیرزاده به مدیرعاملی موسسه رویش منصوب شد

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

میکروبیولوژی مواد غذایی در شیمی دارو

توجه به اصل سودآوری مورد انتظار کلیه سهامداران است

کوثر، پیشرو در اجرای کشاورزی هوشمند

پربازدیدترین اخبار