بازنشر / اقتصادی
چهارشنبه   ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۵
کد خبر: ۱۶۰۰
تعداد بازدید: ۷۲۸

اعمال عوارض پلکانی صادراتی برای تنظیم بازار داخلی

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت گفت: اعمال عوارض پلکانی برای کالاهای صادراتی برای تنظیم بازار داخلی است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سیف‌الله امیری با بیان اینکه  اعمال عوارض پلکانی برای کالاها براساس بند ۸ مصوبه عوارض صادراتی مصوب 24 اسفندماه سال گذشته ستاد تنظیم بازار است، گفت: این عوارض به‌منظور تنظیم بازار داخل و تأمین نیاز مصرف‌کنندگان داخلی است تا بازار داخل به هیچ عنوان دچار تلاطم نشود.

وی افزود: در شرایطی که بازار به‌صورت پایدار باشد مشکلی در تأمین و تنظیم بازار وجود ندارد، اما زمانی که شرایط بازار تحت شرایطی مانند بحران روسیه و اوکراین ناپایدار شده و بازارها رشد یک باره داشته باشند، اعمال عوارض کمک می‌کند تا قیمت‌های داخل را به‌گونه‌ای تنظیم کنیم که تولیدکنندگان، کالاهای خود را به مقدار دلخواه صادر نکنند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با تأکید بر اینکه اعمال این عوارض به‌منظور تنظیم بازار داخل است، افزود: هدف اصلی از اجرای مصوبه عوارض صادراتی، تأمین نیاز داخلی مصرف‌کنندگان است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت بابیان اینکه روز گذشته عوارض گمرکی را به‌کل گمرکات کشور اعلام کردیم، گفت: تعیین عوارض پلکانی بر مبنای هفته نخست دی‌ماه ۱۴۰۰ تعیین و تصویب‌شده است و با توجه به پلکانی بودن این عوارض، ماهانه قابل‌تغییر است؛ بنابراین درصورتی‌که میزان رشد نسبت به مبنا، یعنی اول دی‌ماه ۵ درصد باشد، عوارض ۲ درصد گرفته می‌شود.

امیری گفت: رشد ۵ تا ۱۰ درصدی عوارض ۵ درصد، رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی عوارض ۸ درصدی، رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی عوارض ۱۱ درصدی، رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی عوارض ۱۴ درصدی، رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی عوارض ۱۷ درصد، رشد ۳۰ تا ۳۵ درصدی عوارض ۲۰ درصد و رشد ۳۵ تا ۴۰ درصدی عوارض ۲۲ درصد خواهند داشت و بالاترین عوارض هم ۲۲ درصد است.

وی ادامه داد: این عوارض برای تمامی کالاهایی که در این مصوبه به آن اشاره‌شده در نظر گرفته‌شده است و ماهانه قابل‌تغییر است و امیدواریم که با این اعمال عوارض، مشکل داخلی برطرف شده و تولیدکنندگان اصلی در ابتدا بازار داخل را تنظیم کنند و بعد صادرات انجام دهند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در پایان یادآور شد: هدف ما تسهیل امور فعالان اقتصادی است و هرکسی از تولیدکنندگان یا صادرکنندگان در خصوص عوارض یاد شده که به گمرکات کشور اعلام شده، مشکلی داشته یا احساس می کند که اشتباه محاسباتی صورت گرفته، می‌تواند از طریق انجمن‌های مربوطه با معاون معادن و فرآوری مواد مکاتبه کند تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار

اصلاح نهادی و بازآرایی ساختاری مراکز تابعه بنیاد انجام شد

تحولی بزرگ؛ از سازمان اقتصادی کوثر تا بنیاد کوثر

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت شهید مالک رحمتی

بازدید مدیرعامل بنیاد کوثر از نمایشگاه دام و طیور

دکتر فخاری در مجلس ختم والده مهندس اسکندری

هلدینگ کشاورزی کوثر و فرصت بزرگ نمایشگاهی

حراست دوست دلسوز همکاران سازمان

رشد ۲/۵ برابری سود پایه هر سهم بزاگرس

سه موفقیت ارزنده هلدینگ کشاورزی کوثر

پایان فاز نخست بهسازی و بازسازی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج

انتصاب کوراوند به سرپرستی اداره کل پشتیبانی و املاک

بهبود چشمگیر عملکرد شرکت‌های هلدینگ صبا

پایداری تولید در گرو افزایش صادرات است

واردات گله اجداد تخم گذار توسط شرکت مرغک

انتصاب سرپرست اداره کل مجامع سازمان اقتصادی کوثر

سوددهی شیمی دارو پس از ۱۱ سال زیان

روایت دکتر فخاری از پیشرفت‌های بتلند

رویش در نمایشگاه آبادیران

بازدید میدانی دکتر فخاری از مزرعه شریف آباد

تصاویر مراسم بزرگداشت همسر شهید صیاد شیرازی

پربازدیدترین اخبار