صفحه نخست / عمومی
يکشنبه   ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۶
کد خبر: ۲۴۹۵
تعداد بازدید: ۱۸۱۴

مجمع عمومی عادی سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق العاده برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ سازمان اقتصادی کوثر، صبح روز شنبه ۱۸ اسفندماه در سالن جلسات حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
به نقل از خبرگزاری ایثار، این جلسه با حضور محمد جواد ایروانی معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مهندس سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، هوشنگ نادریان مدیر عامل مؤسسه حسابرسی مفید راهبر، محمدرضا اسکندری مدیر عامل و نایب رئیس محترم سازمان اقتصادی کوثر و همچنین اعضا هیات مدیره سازمان اقتصادی کوثر و جمعی از معاونان و مدیران کل سازمان اقتصادی کوثر، مدیران و نمایندگان معاونت نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بنیاد شهید و امور ایثارگران و مؤسسه حسابرسی مفید راهبر تشکیل شد.
 
مجمع عمومی عادی به‌طور فوق العاده سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۲ سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد
 
در ابتدای این نشست، گزارش فعالیت هیات مدیره و همچنین برنامه و بودجه پیشنهادی برای سال‌های مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ و ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ و اهم برنامه‌های آتی با توجه به رویکرد و مأموریت جدید سازمان توسط اسکندری بیان شد.
 
مجمع عمومی عادی به‌طور فوق العاده سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۲ سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد
 
سپس گزارش حسابرس مستقل و بازرس توسط نادریان قرائت و در پی آن پاسخ بند‌های مرتبط با گزارش از سوی مدیرعامل سازمان و اعضای هیات مدیره و مدیران مربوطه ارائه شد.
 
مجمع عمومی عادی به‌طور فوق العاده سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۲ سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد
 
در ادامه جلسه دکتر ایروانی، مهندس اوحدی و حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، ضمن بیان نقطه نظرات خود از اقدامات و فعالیت‌های مدیرعامل محترم سازمان اقتصادی کوثر و اعضای هیات مدیره، به ویژه در خصوص پیگیری‌ها و اقدامات اجرایی مرتبط با ابلاغیه دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) جهت انتقال شرکت‌های تابعه به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و برگزاری مجامع شرکت‌های تابعه‌ی انتقالی و جمع آوری مستندات و اخذ گزارش حسابرس مستقل و بازرس جهت برگزاری مجمع تقدیر و تشکر کردند.
در پایان صورت‌های مالی تلفیقی و جداگانه سازمان برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ مورد تصویب مجمع قرار گرفت.
 
مجمع عمومی عادی سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد
 
آخرین اخبار

هرگونه برون‌سپاری مراکز خدماتی در مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار《ممنوع》است

برگزاری دوره آموزشی "مبانی برنامه‌ریزی استراتژیک" با حضور مدیران موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار

دیدار هیئت اعزامی به نمایندگی از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با خانواده‌های معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه دی به ریاست مهندس اسکندری برگزار شد

آگهی شرکت سرمایه گذاری آوانوین (سهامی عام)

ادای احترام به خانواده‌های شهدای مقاومت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان خوزستان

رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری

کاهش ۴۳ درصدیِ ورودیِ سد‌ها نسبت به پارسال

دستگاه‌هایی اجرایی ضوابط پدافند غیرعامل را دقیق اجرا کنند

مردم در جنگ اخیر در مورد کالا‌های مصرفی بی‌نظیر عمل کردند

عاشورا؛ حادثه‌ای تمام‌نشدنی

«ای ایران» بخوان

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

پربازدیدترین اخبار