بازنشر / اقتصادی
يکشنبه   ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۷
کد خبر: ۱۶۰۴
تعداد بازدید: ۴۳۶

حمایت‌های حقوقی و قضایی گمرک از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تجارت خارجی

مدیر کل دفتر حقوقی گمرک از برنامه این دفتر برای حمایت حقوقی و قضایی مجموعه‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه تجارت خارجی مرتبط با گمرک خبر داد.
وحید خدرویسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به چالش‌های مختلف مجموعه‌های دانش‌بنیان در حوزه تجارت خارجی، گفت: دفتر حقوقی گمرک‌ جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات ریاست کل سازمان برای آن دسته از شرکت‌هایی که در جری تشریفات گمرکی و به عبارتی انجام اقدامات مرتبط با حوزه گمرک با ابهامات حقوقی و یا قضایی مواجه است با استفاده از ظرفیت‌های قانونی حاکم بر نظام حقوق گمرکی پیگیری‌های لازم را در جهت رفع مشکل آنان در اسرع وقت انجام دهد.

وی افزود: براین اساس مقرر شد تا فهرست پرونده‌های حقوقی و قضایی مرتبط با این دسته از شرکت‌ها به دفتر حقوقی ارائه شود.

به گفته خدرویسی، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان موضوعات و‌ مراتب مورد نظر را باید در قالب درخواستی منضم به مستندات به این دفتر منعکس کنند.

مدیر کل دفتر حقوقی گمرک تاکید کرد: با توجه به اولویت‌بندی انجام شده بررسی‌ها و اقدامات لازم را حسب مورد انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

 
آخرین اخبار

ارادت قلبی مردم اربعین را جهانی کرد

تکریم بازنشستگان سازمان اقتصادی کوثر

دیدار دکتر فخاری با خانواده های شهدای امنیت ممسنی

راه اندازی باشگاه مدرسان سازمان اقتصادی کوثر

دستور رئیس جمهور و روایت احیای کارخانه آرد یاسوج

مکانیزاسیون کوثر در مسیر رشد فناورانه

ضرورت توجه به اقسام مولدسازی از جمله در معادن

خاوازی، قائم مقام وزیر جهادکشاورزی شد

چند انتصاب در شرکت های تابعه سازمان اقتصادی کوثر

احیای شرکت های زیان ده در کوثر

راه اندازی اولین مجتمع بیوگاز دامی کشور

سازمان اقتصادی کوثر در کلام مسئولان+گزارش تصویری

نقش آفرینی کوثر در نهضت تمدن ساز اربعین

تخفیف ویژه محصولات بامک در فروشگاه اتکای مرکزی

رشد ۲۵۰ درصدی سود خالص سازمان اقتصادی کوثر

کوثر در دو سال به اندازه ده سال رشد کرده است

سازمان اقتصادی کوثر با جدیّت تمام در مسیر خودکفایی حرکت کند

نگاه ویژه دولت و مجلس به مجموعه های وابسته به بنیاد شهید

کوثر می تواند رکن تحوّل اقتصادی کشور شود

خبر خوب یعنی راه اندازی نیروگاه بیوگاز کوثر

پربازدیدترین اخبار