/ اقتصادی
شنبه   ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۷
کد خبر: ۱۷۰۵
تعداد بازدید: ۱۵۳۸

همکاری بازار سرمایه و قوه قضاییه برای افزایش بازدارندگی در برابر تخلفات بورسی

کارشناس بازار سرمایه: تفاهم نامه میان قوه قضائیه و سازمان بورس و اوراق بهادار به دلیل استفاده از روش‌های پیشگیری و رویکرد ایجابی می‌تواند بازدارندگی بیشتری در برابر جرم‌ها و تخلفات بازار سرمایه ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری صداوسیما؛ سیاوش وکیلی در گفتگو با میز اقتصادی شبکه خبر با اشاره به اینکه "قطعا قوانین موجود تاکنون در برابر تخلفات بازار سرمایه از بازدارندگی زیادی برخوردار نبوده است" دلیل آنرا سلبی بودن این قوانین دانست و گفت: به تفاهمنامه بین قوه قضائیه و سازمان بورس می‌توان خوشبین بود، زیرا رویکرد آن ایجابی است.


وی با ابراز خوش بینی از امضای این تفاهم نامه با توجه به سخنان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در این برنامه گفت: نسبت به پرونده‌های موجود مهندسی معکوس خواهد شد و به سمت پیش گیری خواهیم رفت. از طرف سازمان بورس هم شاهد هستیم که اداره دیدبان سلامت راه اندازی شده و روند پرونده‌ها و ارجاع آن به قوه قضائیه تغییرات محسوسی کرده است.




وکیلی همچنین تصریح کرد: در حوزه بازار سرمایه مباحث قضایی بسیار گسترده است. از آنجایی که سازمان یک نهاد خود انتظام است در حوزه اشخاص حقوقی موفقیت‌های بسیار زیادی بدست آورده است. اما آنچه سازمان را با مشکل روبرو کرده در حوزه اشخاص حقیقی است.

داین کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: در گذشته سازمان بر اساس رویکرد سلبی به سراغ کسانی می‌رفت که شهره و بنام بودند، اما سراق کسانی که می‌توانستند با گسترش شبکه‌های اجتماعی تاثیرات بسیار زیادی داشته باشند نمی‌رفت. تفاهم نامه موجود می‌تواند این نقیصه را بر طرف کند.

وکیلی با تاکید بر اینکه این تفاهم نامه یک شمشیر دو لبه است گفت: این تفاهم نامه هم می‌تواند بر حجم پرونده‌ها و درگیری مردم بیافزاید و هم می‌تواند با اتخاذ اقدامات پیشگیریانه از حجم پرونده‌ها بکاهد.
 
آخرین اخبار

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

صعود ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

بروز شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

ایران به جمع ۵ قدرت معدنی جهان پیوست

نهضت ادامه دارد

راهپیمایی بشارت نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود

هرگونه خطای دشمن در تنگه هرمز با پاسخ قاطع ایران مواجه می‌شود

جلسه آموزشی《برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی》ویژه مدیران ارشد برگزار شد

تجدید میثاق مدیران و کارکنان سازمان اقتصادی کوثر با شهدا در هفته دفاع مقدس

مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

در اوج عزت

دیدار با خانواده معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس

سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران

دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر می‌شوند

رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهید سید حسن نصرالله، رهبری که در قلب همه انسان‌های آزاده جا دارد

آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد

کارگاه آموزشی «تربیت ارزیاب تعالی سازمانی» در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

پربازدیدترین اخبار