اخبار سازمان / گزارش ویژه
دوشنبه   ۰۶ تير ۱۴۰۱ / ۰۶:۵۹
کد خبر: ۱۷۲۹
تعداد بازدید: ۳۸۳۰

نظر دادگاه و نتیجه بررسی ادعای سوءاستفاده در معاملات بورسی سازمان

یکی از افرادی که علیه وی ادعای خلاف واقع صورت گرفته و حکم منع تعقیب دریافت کرده است، شکایتی علیه اشخاص حقیقی مسبب پرونده‌سازی در مرجع قضایی مطرح کرده که در دست رسیدگی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، چندی پیش شایعاتی در فضای مجازی در خصوص چند تن از مسئولان فعلی و سابق سازمان اقتصادی کوثر مطرح شد که ادعا شده بود این اشخاص با سوءاستفاده از اطلاعات نهانی شرکت‌های بورسی به سود‌های کلانی دست پیدا کرده‌اند.

یکی از کسانی که مورد اتهام قرار گرفته، مدیرکل اسبق حراست سازمان اقتصادی کوثر است که با بررسی انجام شده مشخص شد وی با حکم دادگاه از اتهام خرید و فروش رانتی سهام شرکت‌های تابعه سازمان اقتصادی کوثر تبرئه شده است.

چندی پیش چند کانال معدود تلگرامی مدعی شدند که مهدی ابراهیمی، مدیرکل وقت حراست سازمان اقتصادی کوثر «با رانت اطلاعاتی نسبت به شرکت‌های زیر مجموعه بصورت شخصی اقدام به خرید و فروش سهام این شرکت‌ها نموده و از این سوداگری سود سرشاری در بورس بدست آورده و به دارایی‌های بنیاد شهید خسارات فراوان مادی و معنوی زده است.»

پیگیری‌های صورت گرفته از مبادی ذی‌ربط نشان می‌دهد پاسخ استعلام مرجع قضایی از سازمان بورس و اوراق بهادار گویای کذب بودن مفاد شکواییه علیه مهدی ابراهیمی و یکی از بستگان وی بوده است. بر این اساس بازپرسی شعبه ۵ دادسرای ناحیه ۳۲ تهران با احراز حقیقت، در آبان ماه سال ۱۴۰۰ اقدام به صدور قرار منع تعقیب کرده است.

همچنین یکی از بستگان ابراهیمی که علیه وی نیز ادعای خلاف واقع صورت گرفته و حکم منع تعقیب دریافت کرده است، بر اساس ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی با توجه به افترای وارد شده به وی و به منظور احقاق حقوق حقه خویش، شکایتی علیه اشخاص حقیقی مسبب پرونده‌سازی انجام شده در مرجع قضایی مطرح کرده است که در دست رسیدگی قرار دارد.

نتیجه بررسی اداره کل حقوقی در دوره جدید مدیریتی سازمان

اداره کل حقوقی سازمان نیز در دوره مدیریتی جدید با ورود به موضوع و با توجه به نواقص موجود در پرونده شکایت از افراد، اقدام به اخذ استعلام‌های جدید از مبادی ذی ربط کرد.

بر این اساس، مهدی آل ابراهیم و نزدیکان و بستگان وی، هیچگونه سابقه معاملاتی در سهام شرکت‌های بورسی سازمان (بزاگرس، زکوثر، زماهان، زشریف و غدام) نداشته‌اند.

همچنین هیچگونه سابقه معاملاتی برای حمید مهدوی‌راد، اطرافیان و اقوام وی بر روی سهم‌های بزاگرس، زماهان، زشریف و غدام وجود ندارد. تنها ۸۰۱ سهم از نماد زکوثر با فروش به قیمت هر سهم ۱۷۰۰ ریال و مجموعاً ۱.۳۶۱.۷۰۰ ریال در میان سبد سهام این افراد مشاهده شد.

در خصوص معاملات سهام روی کد بورسی متعلق به علیرضا قدرتی، اعضای خانواده و نزدیکان وی، سابقه معامله بر روی نماد‌های زماهان و غدام وجود نداشت. در این سوابق فروش ۴۰۲ سهم از نماد زکوثر به قیمت ۲۹۶۹۰ ریال به ازای هر سهم و مجموعاً ۱۱.۹۳۵.۳۸۰ ریال و خرید محدود شده توسط سازمان بورس بر روی سهام عرضه اولیه زشریف و بزاگرس به قیمت هر سهم ۱۰۰۰ ریال مشاهده شد.
 
شایسته است انتشار دهندگان محتوا، با رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای، صحت و سقم ادعاها را پیش از انتشار مورد بررسی قرار داده و در دام جریان‌های منفعت‌طلب و نفوذی در جامعه معظم ایثارگری قرار نگیرند.

انتهای پیام/
آخرین اخبار

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

صعود ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

بروز شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

ایران به جمع ۵ قدرت معدنی جهان پیوست

نهضت ادامه دارد

راهپیمایی بشارت نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود

هرگونه خطای دشمن در تنگه هرمز با پاسخ قاطع ایران مواجه می‌شود

جلسه آموزشی《برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی》ویژه مدیران ارشد برگزار شد

تجدید میثاق مدیران و کارکنان سازمان اقتصادی کوثر با شهدا در هفته دفاع مقدس

مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

در اوج عزت

دیدار با خانواده معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس

سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران

دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر می‌شوند

رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهید سید حسن نصرالله، رهبری که در قلب همه انسان‌های آزاده جا دارد

آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد

کارگاه آموزشی «تربیت ارزیاب تعالی سازمانی» در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

پربازدیدترین اخبار