/ اقتصادی
شنبه   ۱۱ تير ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۴
کد خبر: ۱۷۳۸
تعداد بازدید: ۸۳۸

حضور کاروان‌های ترویج بهره‌وری کشاورزی در همه عرصه‌ها

رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی گفت: کاروان‌های ترویج بهره‌وری فقط در مزارع الگویی حضور ندارند و در استان‌های مختلف در مسیری از عرصه حرکت می‌کنند که دارای مسئله یا مشکلی باشد.
حضور کاروان‌‌های ترویج بهره‌وری کشاورزی در همه عرصه‌ها‌
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از پایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌اکبر مویدی رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در گفتگویی با اشاره به راه‌اندازی کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی در استان‌های مختلف، گفت: کاروان ترویجی برای ارتقای بهره‌وری بخش کشاورزی شکل گرفته و همه مروجان، محققان و بهره‌برداران در آن حضور پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی یک حرکت جهادی در جهت شعار سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است، افزود: امروز تحقیق اثربخش‌تر شده و با کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی؛ آموزش و ترویج فعال‌تر از گذشته با یک نهضت جهادی به کمک حوزه اجرایی خواهد آمد.

رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با تأکید بر این که عبور از کشاورزی تولیدمحور به سمت کشاورزی تجاری و بازارمحور، ضروری است، تصریح کرد: مهم‌ترین مساله رضایت کشاورز و کار علمی در عرصه است.

وی با اشاره به بحث «امنیت غذایی در جهان»، گفت: در بحث امنیت غذایی نیاز به حداکثر بهره‌وری است و باید از منابع پایه آب، خاک، آب وهوا و شرایط بارندگی به بهترین شکل استفاده شود.

مویدی با تأکید بر بحث انتقال دانش به‌صورت چهره به چهره به بهره‌برداران، یادآور شد: مهم‌ترین وظیفه ترویج، انتقال آخرین یافته‌ها و فناوری‌های نوین به بهره‌برداران و فعالان بخش کشاورزی کشور است.

رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه حرکت این کاروان‌ها فقط در مزارع الگویی نیست، تصریح کرد: حرکت کاروان در استان‌های مختلف در مسیری از عرصه انجام می‌شود که دارای مسئله یا مشکلی باشد.

وی یادآور شد: یکی از مأموریت‌های کاروان، احصای مسائل و مشکلات کشاورزی در عرصه و ارائه راه‌حل‌های علمی برای رفع آن است.

مویدی با اشاره به اینکه ورود نتایج تحقیق در عرصه و نفوذ دانش و نوآوری در کنار افزایش سواد کشاورز سبب افزایش بهره‌وری خواهد شد، گفت: این مهم امنیت و اقتدار غذایی پایدار و عدم وابستگی را در پی دارد.
 
انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

ساعات کار کارکنان ۴۴ ساعت تعیین شد| ارجاع دوباره اصلاح تعطیلی پنجشنبه‌ها به کمیسیون

پاییز تهران خشک‌تر از تابستان خواهد بود!

رشد ۳۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای نیست

صعود ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهادت برترین نماد انقلاب است

اصلاح نظام اداری ۲۷ دستگاه اجرایی نهایی و ابلاغ شد

۲۱ استان همچنان رنگ باران را ندیدند

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

ریزش ۱۹ هزار واحدی شاخص بورس

اجرایی‌شدن توافقنامۀ امنیتی بین ایران و عراق ضروری است

شناسنامه جوان ایرانی

۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان شارژ می‌شود

۳ ماهواره سنجشی تا پایان ۱۴۰۴ پرتاب می‌شود

رشد ۲۷ هزار واحدی شاخص کل بورس

بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی

نشست همکاری سازمان اقتصادی کوثر و مرکز ملّی تعالی و پیشرفت با حضور مدیران مجموعه‌های الحاقی برگزار شد

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

پربازدیدترین اخبار