اخبار سازمان / گزارش ویژه
دوشنبه   ۱۳ تير ۱۴۰۱ / ۲۳:۴۶
کد خبر: ۱۷۴۳
تعداد بازدید: ۲۲۸۶
تحول در سامانه آموزشی سازمان اقتصادی کوثر

روش‌های کلیشه‌ای آموزش در سازمان را حذف کردیم

توانمندسازی کارکنان امروزه یکی از مهمترین رمز های موفقیت در رسیدن به اهداف سازمانی است. آموزش‌های درون سازمانی سبب افزایش اطلاعات آنها در راستای رفع مشکلات و موانع آنها می‌شود.
روش‌های کلیشه‌ای آموزش در سازمان را حذف کردیم
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر و به نقل از جام جم؛ آموزش کارکنان باعث ارتقای تولید محصولات و خدمات با کیفیت‌تر و در مقادیر قابل توجه‌تر می‌شود. تولید بیشتر تضمین می‌کند که سازمان می‌تواند تقاضای بازار را برآورده کند و در دنیای رقابتی زنده بماند.

سازمان اقتصادی کوثر در راستای مدل‌های نوین آموزش ارزیابی و ارتقا منابع انسانی روش‌های جدیدی را در بخش آموزش در پیش گرفته است تا شاهد تحول در منابع انسانی خود باشد.

دکتر علیرضا یوزباشی مدیرعامل موسسه رویش کوثر گفت: آموزش و توسعه یکی از اصلی‌ترین وظایف واحد‌های منابع انسانی در سازمان‌ها است چرا که این موضوع سبب می‌شود کارکنان به‌روز، ورزیده و ماهر شوند تا بتوانند نیاز‌های آنی و آتی سازمان را مرتفع کنند.

وی درباره برگزاری دوره‌های آموزشی در موسسه رویش ادامه داد: فرایند برنامه‌های آموزش و توسعه منابع انسانی سازمان و شرکت‌های تابعه مبتنی بر اسناد بالادستی بوده و تلاش کردیم با تغییر ریل‌گذاری و ایجاد مسیری جدید در سیاستگذاری آموزشی به رشد سازمان کمک شود.
 
روش‌های کلیشه‌ای آموزش در سازمان را حذف کردیم

یوزباشی گفت: ما یک نقشه راه برای آموزش و توسعه کارکنان سازمان کوثر ترسیم کرده ایم که طبق آن به هدفگذاریمان گام به گام نزدیک می‌شویم.

آموزش‌های مجازی، آموزش بر اساس نوع کار کارکنان، آموزش کارکنان بر اساس نتیج کسب شده در آزمون شایستگی‌های سازمان و ... از جمله اقداماتی است که در این نقشه به آن‌ها اشاره شده است.

مدیرعامل موسسه رویش اظهار کرد: طراحی و تدوین نظام جامع آموزش سازمان بر اساس استاندارد ISO:۱۰۰۱۵، اصلاح و بازنگری آیین‌نامه آموزش و توانمندسازی کارکنان و تد وین استراتژی‌های آموزشی برای رسیدن به اهداف شناسایی شده از جمله راهکار‌هایی است که برای انجام این مهم درنظر گرفته شده است.

یوزباشی گفت: ما برای حذف نگاه تک‌بخشی و سلیقه‌ای به آموزش تصمیم گرفتیم که توجهی همه‌جانبه به شرایط خانوادگی، شغلی و فردی کارکنان داشته باشیم و با برگزاری ایونت‌ها و مسابقات رقابتی در سازمان و شرکت‌های تابعه این نوع نگاه را در سازمان بهبود ببخشیم.
 
وی در آخر یادآور شد: برگزاری این دوره آموزشی، نتیجه ارزیابی و بررسی‌های نیرو‌های انسانی سازمان و شرکت‌های تابع است که بر اساس آن تصمیم بر آن شد برای رفع نواقص و چابک سازی کارکنان این دوره آموزشی طراحی و برگزاری شود.
 
 
انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

صعود ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

بروز شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

ایران به جمع ۵ قدرت معدنی جهان پیوست

نهضت ادامه دارد

راهپیمایی بشارت نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود

هرگونه خطای دشمن در تنگه هرمز با پاسخ قاطع ایران مواجه می‌شود

جلسه آموزشی《برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی》ویژه مدیران ارشد برگزار شد

تجدید میثاق مدیران و کارکنان سازمان اقتصادی کوثر با شهدا در هفته دفاع مقدس

مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

در اوج عزت

دیدار با خانواده معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس

سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران

دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر می‌شوند

رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهید سید حسن نصرالله، رهبری که در قلب همه انسان‌های آزاده جا دارد

آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد

کارگاه آموزشی «تربیت ارزیاب تعالی سازمانی» در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

پربازدیدترین اخبار