سایر اخبار / سایر شرکت ها
دوشنبه   ۲۰ تير ۱۴۰۱ / ۲۰:۱۴
کد خبر: ۱۷۵۵
تعداد بازدید: ۲۲۰۲

برگزاری نخستین دوره آموزشی استقرار نیازسنجی آموزشی ایزو ۱۰۰۱۵

برگزاری نخستین دوره آموزشی استقرار نیازسنجی آموزشی ایزو ۱۰۰۱۵
 
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر و به نقل از روابط عمومی مؤسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر، نخستین دوره نیازسنجی آموزش ISO۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ روز چهارشنبه ۱۵ تیر ماه سال جاری در محل سالن جلسات گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر و با حضور رابطین آموزش کلیه شرکت‌های تابعه سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد.

این دوره آموزشی به مدت ۸ ساعت در یک روز و در راستای راهبرد‌های آموزشی سازمان و مستقر شدن برنامه‌های آموزشی در شرکت‌ها و با هدف توانمند سازی کارکنان و با تدریس دکتر اباصلت خراسانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

استاندارد ISO۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ سندی برای ارائه خطوط راهنمای کلی در زمینه مفاهیم «مدیریت شایستگی» و «توسعه کارکنان» در سازمان‌هاست که توسط کمیته فنی ISO / TC ۱۷۶، مدیریت کیفیت و تضمین کیفیت، Subcommittee SC ۳، فناوری‌های پشتیبانی با همکاری کمیته فنی ISO / TC ۲۶۰ و مدیریت منابع انسانی تهیه شده است.

مؤسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر، نظام جامع آموزش سازمان را مبتنی بر استاندارد ISO۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ طراحی کرده که آغازگر این ماراتون علمی و کاربردی نیازسنجی است که به عنوان یکی از مولفه‌های اساسی و ضروری فرایند برنامه‌ریزی در مدیریت آموزش برای پیشرفت، بهبود و رشد کارکنان سازمان به حساب می‌آید.

در همین راستا موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر در جهت تحقق راهبرد‌ها و رویکرد‌های جدید سازمان اقتصادی کوثر، به عنوان رکن اصلی اقدامات نوآورانه و دانش بنیان، برنامه ریزی و مدیریت آموزشی می‌نماید. مأموریت مؤسسه از تدوین استراتژی‌های ارزیابی - نیازسنجی، پیاده سازی نظام آموزشی و توانمندسازی سرمایه انسانی و نوآوری سازمان تعیین شده که با ایجاد ساختار علمی و ظرفیت‌های عملی، قدم‌های اجرایی و عملیاتی را به سوی متعالی شدن سازمان در بٌعد نوآوری و بهره وری از منابع بر می‌دارد.
 

انتهای پیام/
 
آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار