سایر اخبار / سایر شرکت ها
چهارشنبه   ۰۹ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۲۸
کد خبر: ۱۸۴۹
تعداد بازدید: ۱۹۲۵

گزارش حضور مدیرعامل سازمان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)

امروز چهارشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۱ ناصر فخاری مدیرعامل سازمان و مهدی آل ابراهیم معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان اقتصادی کوثر به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) رفتند ضمن بازدید، با مجموعه پرستاری به گفتگو نشستند.

گزارش حضور مدیرعامل سازمان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)

 

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر امروز چهارشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۱ دکتر ناصر فخاری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان و مهدی آل ابراهیم معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان اقتصادی کوثر به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با هدف قدردانی از تلاش‌های کادر پرستاری در بحبوحه کرونا و پذیرایی از جامعه ایثارگری از بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) بازدید کردند و با مدیران و کارکنان بخش پرستاری بیمارستان سخن گفتند.

 

 در ابتدای این دیدار دکتر هادی کاظمی مدیر بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان سازمان اقتصادی کوثر گفت: ولادت حضرت زینب(س) را به مجموعه پرستاران تبریک می‌گویم و امیدوارم به مدد حضرت زینب سلام الله علیها بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم.

 

گزارش حضور مدیرعامل سازمان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)

 

در ادامه دکتر فخاری درباره اهمیت قدردانی از پرستاران بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) اظهار داشت: اگر چه پرستاری از بیماران به معنای عام خود ارزش بزرگی به حساب می‌آید، اما پرستاران بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) که خدمات سلامت را به جامعه ایثارگری ارزانی می‌دارند، بر گردن همه حق دارند. از این بابت شایستگی ویژه‌ای برای قدردانی دارند.

 

فخاری در بخش دیگری از سخنان خود با خادمین خانواده شهدا و ایثارگران در مورد برند و برآیند بیمارستان در محافل تخصصی و افکار عمومی بیان داشت: کسب توفیقات بزرگ و حفظ جایگاه و اعتبار بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) را مرهون صبوری و روحیه دهی و برخورد نیک کادر پرستاری در میزبانی از بیماران می‌دانم و آمده ام هم خدا قوت بگویم و هم با اتخاذ تصمیمات لازم توقعات شما را تا جایی که قانون اجازه میدهد برآورده سازم.

 

وی در همین زمینه تشریح کرد: با ساز و کار‌هایی، تبدیل وضعیت کادر درمان را تصویب کرده ایم و در زمینه رفع برخی معضلات مانند پارکینگ نیز تمهیدات لازم را به کار گرفته ایم.

 

گزارش حضور مدیرعامل سازمان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)

 

این دیدار پس از ساعتی گفتگو و قدردانی از تلاش های پرستاران بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) به اتمام رسید.

 

انتهای پیام/ 

 

آخرین اخبار

امید چوپانکاره مدیرکل امور مجلس و دولت بنیاد شهید شد

تقویت بازرگانی، اولویت پررنگ سازمان است

تحریم اقتصادی رویکرد مقابله با کشتار صهیونیستی

افزایش 86 درصدی درآمد از فروش محصولات سیمکات

بسیجیان فعال سازمان مورد قدردانی قرار گرفتند

"معین کوثر"برای آبادانی

نیروگاه زاگرس کوثر برگزیده دوره پیک بار برق

تولید محصولات غذایی با مشارکت سازمان اقتصادی کوثر و اتکا

تبریک مدیرعامل سازمان به مناسبت روز پرستار

دیدار مدیرعامل هلدینگ کوثر صبا با سفیر ایران در عراق

نیروگاه زاگرس در جایگاه نخست

سیمکات، توانمند در صادرات و تامین نیاز کشور

گزارش تصویری حضور سیمکات و نورتک در نمایشگاه صنعت برق

نورتک پیش رو در فناوری های نوین

مسعود محمدی معاون سرمایه گذاری هلدینگ کشاورزی شد

دعوت سیمکات و نورتک به بازدید از نمایشگاه صنعت برق

برنامه هلدینگ کشاورزی برای جهش در تولید آبزیان

شیرزاده به مدیرعاملی موسسه رویش منصوب شد

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

میکروبیولوژی مواد غذایی در شیمی دارو

پربازدیدترین اخبار