اخبار سازمان / گزارش ویژه
دوشنبه   ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۲
کد خبر: ۱۹۱۰
تعداد بازدید: ۱۴۶۴
تاکید مدیرعامل سازمان:

در اقامه امر به معروف الگوی تعاملی مبنا باشد

دیروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱ نشست صمیمانه فرزندان و خانواده معزز شهدای شاغل در ستاد سازمان با دکتر فخاری مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر در محل نمازخانه برگزار شد.

در اقامه امر به معروف الگوی تعاملی مبنا باشد

 

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، دیروز یکشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱ نشست تعاملی مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با فرزندان و خانواده‌های معظم شهدا به مناسبت روز بزرگداشت مقام شهدا با حضور مهندس واصفی معاون اداری مالی برگزار شد.


مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به شرایط گفتمان سازی به عنوان رکن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تصریح کرد: گفتمان‌ها با فراگیر شدن مفاهیم در جامعه ساخته می‌شوند و برای تبدیل مفهوم به گفتمان باید نشانه‌ها در متن شخصیت شخص مفهوم پرداز بارز باشند.

 

وی با ذکر امام به عنوان یک شخصیت موفق در گفتمان سازی ادامه داد: فرمایشات امام جامعه را به حرکت وا می‌داشت! چرا؟ چون امواج مفهومی از زعیمی به مردم ارسال می‌شد که از جان، فرزند، آبرو و رفاه خود برای مردم هزینه داده بود! این همان نشانه‌ای است که ما هم در ترویج گفتمان شهدا باید داشته باشیم. این نشست با اقامه نماز ظهر و عصر به کار خود خاتمه داد.


در این نشست صمیمانه ابتدا فرزندان و خانواده‌های معظم شهدا ضمن اظهار نظرات، دغدغه ها، اولویت‌ها و خاطرات خود را با حضار به اشتراک گذاشتند.


در ادامه ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با گرامیداشت روز شهید خطاب به مدیران و فرزندان شهدا با تاکید بر لزوم الگوپذیری از شهدا در اقامه امر به معروف و نهی از منکر متذکر شد؛ لازم است بر نقد‌هایی که مطرح می‌کنیم منطقی حاکم باشد و در برابر آنچه مطرح می‌کنیم هنر شنیدن داشته باشیم.

 

وی افزود: امر به معروف تعاملی لازمه تعالی اجتماعی است که در قرآن نیز ذیل آیه ۱۱۰ سوره آل عمران متجلی شده است.

 

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان ۱۴۰۴/۰۸/۱۲

در جنگ ۱۲ روزه نقطه‌ضعف‌های خودمان و دشمن را شناختیم

تسخیر لانه جاسوسی، نقطه عطفی در تثبیت استقلال سیاسی ایران| در برابر تهدیدات ثابت قدم هستیم

رشد ۴۸ هزار واحدی شاخص و شکستن سقف تاریخی

در ابتدای دوره جدید مدیریت سازمان، ۲ میلیارد نقدینگی وجود داشت

کاهش هزار و ۷۰۴ واحدی شاخص کل بورس

ساعات کار کارکنان ۴۴ ساعت تعیین شد| ارجاع دوباره اصلاح تعطیلی پنجشنبه‌ها به کمیسیون

پاییز تهران خشک‌تر از تابستان خواهد بود!

رشد ۳۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای نیست

صعود ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهادت برترین نماد انقلاب است

اصلاح نظام اداری ۲۷ دستگاه اجرایی نهایی و ابلاغ شد

۲۱ استان همچنان رنگ باران را ندیدند

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

ریزش ۱۹ هزار واحدی شاخص بورس

اجرایی‌شدن توافقنامۀ امنیتی بین ایران و عراق ضروری است

شناسنامه جوان ایرانی

۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان شارژ می‌شود

پربازدیدترین اخبار