اخبار سازمان / گزارش ویژه
کد خبر: ۱۹۲۳
تعداد بازدید: ۲۴۲۹

در آخرین جلسه شورای مدیران سازمان از کدام مدیران ستادی تقدیر شد؟

برگزاری نشست پایانی شورای مدیران سازمان اقتصادی کوثر که با هدف جمع بندی عملکرد و قرائت گزارش‌های سالیانه و رویداد نمایشگاهی توسط گروه‌ها منعقد شد ابعاد مختلفی در بر داشت. از جمله ابعاد جالب توجه این نشست صمیمانه تقدیر از برخی مدیران ستادی بود که این گزارش به آن می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ برگزاری نشست پایانی شورای مدیران سازمان اقتصادی کوثر که با هدف جمع بندی عملکرد و قرائت گزارش‌های سالیانه و رویداد نمایشگاهی توسط گروه‌ها منعقد شد ابعاد مختلفی در بر داشت. از جمله ابعاد جالب توجه این نشست صمیمانه تقدیر از برخی مدیران ستادی بود که این گزارش به آن می‌پردازد.


آنگونه که در لوح‌های تقدیر مندرج شده معیار ارزیابی و تقدیر از مدیران ستادی در گردهمایی را کوشش در تحقق مولفه‌های اقتصاد رهنما و نقش برجسته در برگزاری رویداد نمایشگاهی بوده است؛ بنابراین آقایان: ثناگو مدیرکل محترم برنامه‌ریزی و مدیریت عملکرد، صفرزاده مدیرکل محترم حراست، کامرانی مدیرکل حوزه مدیرعامل، مهدوی فر سرپرست محترم دفتر هوشمندسازی و تحول عملکرد و حجت الاسلام پیریائی مدیرکل دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اقتصادی کوثر، مفتخر به دریافت لوح تقدیر از دست دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی شدند.

 

 

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی

عزم وزارت اقتصاد برای پیشبرد اهداف اقتصادی

پزشکیان: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت

پزشکیان‌: باید با وحدت مقابل تجاوز ایستاد

پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران

بیچاره خواهید شد

اصول استقلال ملّی

پیام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در پی حمله شبانه رژیم‌ سفّاک صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران

غدیر، قاعده اسلام

غدیر؛ وسیله اجتماع امت اسلامی

معامله ۱۸ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله

روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

ایران هر اقدام تقابلی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد

مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید/ انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران برای مراسم عید غدیر

دستاورد وزارت اطلاعات سیلی محکم بر چهره کریه رژیم صهیونی بود

جریمه بیش از ۳۶ هزار خودرو در تهران به دلیل تخلفات پلاک

افزایش ظرفیت انتقال نفت سنگین ایران

۳ دلیل شروع زودهنگام ناترازی برق در سال جاری

در جلسه شورای مدیران مطرح شد:

پربازدیدترین اخبار