صفحه نخست / عمومی
چهارشنبه   ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۸
کد خبر: ۱۹۷۳
تعداد بازدید: ۱۳۰۹
قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت؛

سازمان اقتصادی کوثر پیشرو در تعالی سازمانی

قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت، سازمان اقتصادی کوثر را به عنوان نخستین و منضبط ترین بخش اقتصادی کشوری در ثبت نام و ورود به فرآیند هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت سال ۱۴۰۲ معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، مهندس کیوان فخیمی سه شنبه 9 خرداد در حاشیه دوره آموزشی تعالی سازمانی که در سالن شهید رسول زاده بنیاد شهید برگزار می شد به خبرنگار روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر گفت: خوشبختانه در دوره مدیریت جدید سازمان اقتصادی کوثر شاهد مشارکت عالی و ثبت نام این سازمان و شرکتهای تابعه در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت هستیم.

 

وی افزود: در دوره ششم جایزه ملی، سازمان اقتصادی کوثر در بین دیگر سازمانهای اقتصادی، موفق شد رتبه برتر این جایزه را در بخش اقتصاد مقاومتی از آن خود کند. همچنین رتبه دوم میزان مشارکت سازمانی را در جایزه دوره ششم کسب کرد.

قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت گفت: سال گذشته تعداد۱۹۹شرکت را ارزیابی کردیم و امسال تاکنون۲۹۴شرکت در فرآیند ارزیابی این مرکز ثبت نام کرده اند که این تعداد از نظر کمّی در سطح خاورمیانه منحصربه فرد است.

سازمان اقتصادی کوثر پیشرو در تعالی سازمانی

در ادامه این جلسه، دکتر سیدجواد رضوی، مدرّس این دوره آموزشی تاکید کرد: تمام مدلهای مدیریتی، مبتنی بر آموزش صحیح و فراگیر است. لذا هر مدل و ابزار مدیریت سازمانی اگر بدون آموزش صحیح انجام شود قطعاً به اهداف غایی و نتایج مطلوب نخواهد رسید.

رضوی افزود: برگزاری چنین دوره های آموزشی برای مدیران تعالی سازمان اقتصادی کوثر و شرکتهای تابعه نشان از آینده نگری، دانش و جدیّت مدیرعامل این سازمان در بهبود و ارتقای عملکردهای زیرمجموعه خود دارد.

همچنین در حاشیه این هم اندیشی، مهندس حدادنژاد سرپرست تعالی سازمان اقتصادی کوثر به استقبال از این دوره آموزشی از سوی مدیران تعالی شرکت های تابعه اشاره کرد و گفت: فراگیران در این دوره با موضوع انتقال و بازخوانی تجارب ارزیابی، آموزش نوع رفتار یک ارزیاب، چگونگی تنظیم و ارزیابی اظهارنامه ها و ارائه گزارش نهایی به صورت کارگاهی و پرسش و پاسخ آشنا می شوند.

این دوره آموزشی در نهایت با پرسش و پاسخ میان فراگیران و مدرّس دوره، پایان یافت.

آخرین اخبار

گزارش روز بازار سرمایه

برگزاری نمایشگاه قرآن ۱۵ تا ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره)

تصاویر هوایی راهپیمایی مردم تهران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

نماهنگ | راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن مظهر اتحاد ملی

گزارش روز بازار سرمایه

۱۶ تن طلا در انبار بورس کالا

دولت باید تورم مسکن را مدیریت کند و از همکاری با بخش خصوصی نترسد

دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی

گزارش روز بازار سرمایه

پاسخ متقابل کانادا به تعرفه‌های آمریکا

آلودگی هوا در تهران ۶ روزه که تداوم دارد

جزییات عرضه اولیه‌ای دیگر در بازار سرمایه اعلام شد

گزارش روز بازار سرمایه

دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب

تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها، بخشنامه جدید صادر کرد

ممنوعیت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار

بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد

شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی از سمت وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد

به همه مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر، وام با سود «صفر درصد» تعلق می‌گیرد

تمام استان های ایران ۱۰ روز بارانی می‌شود

پربازدیدترین اخبار