صفحه نخست / عمومی
چهارشنبه   ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۸
کد خبر: ۱۹۷۳
تعداد بازدید: ۱۵۴۷
قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت؛

سازمان اقتصادی کوثر پیشرو در تعالی سازمانی

قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت، سازمان اقتصادی کوثر را به عنوان نخستین و منضبط ترین بخش اقتصادی کشوری در ثبت نام و ورود به فرآیند هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت سال ۱۴۰۲ معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، مهندس کیوان فخیمی سه شنبه 9 خرداد در حاشیه دوره آموزشی تعالی سازمانی که در سالن شهید رسول زاده بنیاد شهید برگزار می شد به خبرنگار روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر گفت: خوشبختانه در دوره مدیریت جدید سازمان اقتصادی کوثر شاهد مشارکت عالی و ثبت نام این سازمان و شرکتهای تابعه در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت هستیم.

 

وی افزود: در دوره ششم جایزه ملی، سازمان اقتصادی کوثر در بین دیگر سازمانهای اقتصادی، موفق شد رتبه برتر این جایزه را در بخش اقتصاد مقاومتی از آن خود کند. همچنین رتبه دوم میزان مشارکت سازمانی را در جایزه دوره ششم کسب کرد.

قائم مقام مرکز ملی تعالی و پیشرفت گفت: سال گذشته تعداد۱۹۹شرکت را ارزیابی کردیم و امسال تاکنون۲۹۴شرکت در فرآیند ارزیابی این مرکز ثبت نام کرده اند که این تعداد از نظر کمّی در سطح خاورمیانه منحصربه فرد است.

سازمان اقتصادی کوثر پیشرو در تعالی سازمانی

در ادامه این جلسه، دکتر سیدجواد رضوی، مدرّس این دوره آموزشی تاکید کرد: تمام مدلهای مدیریتی، مبتنی بر آموزش صحیح و فراگیر است. لذا هر مدل و ابزار مدیریت سازمانی اگر بدون آموزش صحیح انجام شود قطعاً به اهداف غایی و نتایج مطلوب نخواهد رسید.

رضوی افزود: برگزاری چنین دوره های آموزشی برای مدیران تعالی سازمان اقتصادی کوثر و شرکتهای تابعه نشان از آینده نگری، دانش و جدیّت مدیرعامل این سازمان در بهبود و ارتقای عملکردهای زیرمجموعه خود دارد.

همچنین در حاشیه این هم اندیشی، مهندس حدادنژاد سرپرست تعالی سازمان اقتصادی کوثر به استقبال از این دوره آموزشی از سوی مدیران تعالی شرکت های تابعه اشاره کرد و گفت: فراگیران در این دوره با موضوع انتقال و بازخوانی تجارب ارزیابی، آموزش نوع رفتار یک ارزیاب، چگونگی تنظیم و ارزیابی اظهارنامه ها و ارائه گزارش نهایی به صورت کارگاهی و پرسش و پاسخ آشنا می شوند.

این دوره آموزشی در نهایت با پرسش و پاسخ میان فراگیران و مدرّس دوره، پایان یافت.

آخرین اخبار

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

صعود ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

بروز شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

ایران به جمع ۵ قدرت معدنی جهان پیوست

نهضت ادامه دارد

راهپیمایی بشارت نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود

هرگونه خطای دشمن در تنگه هرمز با پاسخ قاطع ایران مواجه می‌شود

جلسه آموزشی《برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی》ویژه مدیران ارشد برگزار شد

تجدید میثاق مدیران و کارکنان سازمان اقتصادی کوثر با شهدا در هفته دفاع مقدس

مراسم گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

در اوج عزت

دیدار با خانواده معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس

سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران

دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر می‌شوند

رشد ۵۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهید سید حسن نصرالله، رهبری که در قلب همه انسان‌های آزاده جا دارد

آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد

کارگاه آموزشی «تربیت ارزیاب تعالی سازمانی» در سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد

پربازدیدترین اخبار