صفحه نخست / عمومی
شنبه   ۱۰ تير ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۵
کد خبر: ۲۰۱۴
تعداد بازدید: ۱۳۲۱

رکورد سود ۵۰۰ درصدی گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر رکورد سود ۵۰۰ درصد در تراز مالی (درآمدهای عملیاتی و غیر عملیاتی و...) و دوره گذار از چالش های گذشته این هلدینگ را مرهون تدبیر و حمایت مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و متخصصان این شرکت دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، مهندس حسین زاهدی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر گفت: در دوره مدیریت جدید این هلدینگ، ما با طراز منفی ۹ میلیارد تومانی روبرو بودیم اما خوشبختانه در سال مالی جاری بواسطه اجرای پروژه های عمرانی، توانستیم ۶۱ درصد درآمد های عملیاتی را برای این شرکت نسبت به دوره مالی قبل ایجاد کنیم.

رکورد سود ۵۰۰ درصدی گروه سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر

وی افزود: این سود در حالی حاصل شد که ۲۷ درصد کاهش هزینه اجرایی را هم نسبت به سال گذشته مالی شاهد بودیم که این رقم نیز موفقیتی قابل توجه است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری عمران و ساختمان معین کوثر سود این هلدینگ را نسبت به سال گذشته ۵۰۰ درصد در تراز مالی (درآمدهای عملیاتی و غیر عملیاتی و...) رکورد توصیف کرد و گفت: این موفقیت و دوره گذار از چالش های گذشته این هلدینگ، مرهون تدبیر و حمایت مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و متخصصان این شرکت است.

 

آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار