اخبار سازمان / گزارش ویژه
شنبه   ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۵
کد خبر: ۲۰۵۱
تعداد بازدید: ۱۲۴۱

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

با راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی شرکت کوثر به چین سامین پس از 20 سال، امکان صادرات رب گوجه تولیدی این شرکت با نام تجاری "مانیلو" به بازار اروپا فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر،  سرپرست شرکت کوثر به چین سامین صبح امروز 7 مرداد 1402 از به روز رسانی و راه اندازی مجدد خط تولید رب گوجه اسپتیک این شرکت پس از 20 سال، درسالی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری "سال مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده، خبر داد.

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

محمد رضا سعیدی، سرپرست شرکت کوثر به چین سامین طی گفتگو با روابط عمومی هلدینگ کوثر صبا تصریح کرد: "دستگاه فوق برتوزی ایتالیایی درشرکت کوثر به چین سامین پس از 20 سال تعطیلی صبح امروز به همت متخصصین ایرانی به روز رسانی و راه اندازی شد، و به تبع آن امکان تولید رب گوجه اسپتیک با کیفیت استانداردهای روز بین المللی جهت صادرات به کشورهای اروپایی فراهم شد."

سعیدی درخصوص سرعت خط تولید این دستگاه تشریح کرد:"سرعت خط تولید رب گوجه فرنگی اسپتیک این دستگاه ایتالیایی که هسته مرکزی، تمامی قطعات، تجهیزات و لوازم یدکی آن توسط متخصصین ایرانی در داخل کشورساخته شده  در حال حاضر 2 تن درساعت می باشد که تا 4 تن درساعت قابل افزایش است."

سعیدی در ادامه ضمن تبریک این موفقیت و قدردانی از حمایتهای صورت گرفته در این راستا از سوی مدیران عامل هلدینگ کوثرصبا و سازمان اقتصادی کوثر، خاطرنشان کرد: "امیدواریم در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۲، و در ادامه روند توسعه این موفقیت ها که با تلاش همه جانبه مجموعه پرسنل زحمتکش این شرکت و متخصصین ایرانی به دست آمده، نقش مؤثری درارتقای تولید محصولات مواد غذایی این شرکت با نام تجاری مانیلو داشته باشیم و شاهد افزایش روزافزون میزان صادرات محصولاتمان به کشورهای اروپایی و همسایه باشیم."

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

اسپتیک فرآیندی است که یک محصول غذایی طی سه مرحله (استریلیزاسیون حرارتی محصول، استریلیزاسیون بسته بندی و حفظ استرلیزه در حین بسته بندی) به گونه ای بسته بندی می‌شود که از نگهداری در یخچال بی نیاز خواهد شد. فرآیند آسپتیک تقریبا به طور کامل جایگزین انجماد در مواد غذایی مایع از جمله شیر، آب میوه ها و کنسانتره ها، ماست، تخم مرغ مایع و مخلوط بستنی شده است. این تکنیک در سال‌های اخیرازمحبوبیت فزاینده‌ای برای فرآورده‌هایی نظیر پنیر، غذای کودک، محصولات گوشتی، میوه و سبزیجات، سوپها، رب گوجه فرنگی، مربا و دسر برخوردار شده است.

شایان ذکر است؛ شرکت صنایع غذایی کوثر به چین سامین تولید کننده انواع کنسرو، کمپوت و مربا با نام تجاری "مانیلو" با استانداردهای بین المللی دنیا همچون ( ISO9001, ISO22000, HACCP, GMP ) از شرکت‌های تابعه هلدینگ کوثر صبا است که در شهرستان تربت جام، استان خراسان رضوی قرار دارد.

 

 

 

آخرین اخبار

دعوت مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به حضور در انتخابات

گام های پایانی معین کوثر تا هوشمندسازی

میثم صفرزاده فرمانده بسیج سازمان اقتصادی کوثر شد

کیفیت بالا بازار بتلند را به رشد سه برابری رساند

ارتقاء جایگاه زاگرس در میان نیروگاه های کشور

پیام تسلیت دکتر فخاری بخاطر درگذشت مادر شهیدان اسماعیلی

گزارش تصویری | حضور دکتر فخاری در نمایشگاه مطبوعات

چگونه سهم مردم در اقتصاد افزایش می یابد؟

اقتصاد با تامین مالی پروژه های توسعه تولید رشد میکند

مدرس زاده معاون توسعه همکاری های بخش خصوصی معاونت علمی ریاست جمهوری شد

دو گزارش از شرکت کشت و صنعت خاوردشت

افتتاح خط تولید پروتئین سویای انسانی

رونمایی از کتابخانه الکترونیکی معین کوثر

رقابت جدی سویه مرغ آرین با نژادهای خارجی

آدرس خدمات کوثر توسعه معیشت خانواده شهداست

انتصاب سرپرست شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر

انعقاد تفاهمنامه بین بانک کشاورزی و هلدینگ کشاورزی

توفیقات اقتصادی سازمان پشتوانه های فرهنگی دارند

خودکفایی و افزایش ظرفیت تولید ماشین های جوجه کشی

هم افزایی کوثر در تأمین واکسن‌ها و آنتی‌ژن‌ها

پربازدیدترین اخبار