اخبار سازمان / گزارش ویژه
شنبه   ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۵
کد خبر: ۲۰۵۱
تعداد بازدید: ۱۴۷۹

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

با راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی شرکت کوثر به چین سامین پس از 20 سال، امکان صادرات رب گوجه تولیدی این شرکت با نام تجاری "مانیلو" به بازار اروپا فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر،  سرپرست شرکت کوثر به چین سامین صبح امروز 7 مرداد 1402 از به روز رسانی و راه اندازی مجدد خط تولید رب گوجه اسپتیک این شرکت پس از 20 سال، درسالی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری "سال مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده، خبر داد.

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

محمد رضا سعیدی، سرپرست شرکت کوثر به چین سامین طی گفتگو با روابط عمومی هلدینگ کوثر صبا تصریح کرد: "دستگاه فوق برتوزی ایتالیایی درشرکت کوثر به چین سامین پس از 20 سال تعطیلی صبح امروز به همت متخصصین ایرانی به روز رسانی و راه اندازی شد، و به تبع آن امکان تولید رب گوجه اسپتیک با کیفیت استانداردهای روز بین المللی جهت صادرات به کشورهای اروپایی فراهم شد."

سعیدی درخصوص سرعت خط تولید این دستگاه تشریح کرد:"سرعت خط تولید رب گوجه فرنگی اسپتیک این دستگاه ایتالیایی که هسته مرکزی، تمامی قطعات، تجهیزات و لوازم یدکی آن توسط متخصصین ایرانی در داخل کشورساخته شده  در حال حاضر 2 تن درساعت می باشد که تا 4 تن درساعت قابل افزایش است."

سعیدی در ادامه ضمن تبریک این موفقیت و قدردانی از حمایتهای صورت گرفته در این راستا از سوی مدیران عامل هلدینگ کوثرصبا و سازمان اقتصادی کوثر، خاطرنشان کرد: "امیدواریم در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۲، و در ادامه روند توسعه این موفقیت ها که با تلاش همه جانبه مجموعه پرسنل زحمتکش این شرکت و متخصصین ایرانی به دست آمده، نقش مؤثری درارتقای تولید محصولات مواد غذایی این شرکت با نام تجاری مانیلو داشته باشیم و شاهد افزایش روزافزون میزان صادرات محصولاتمان به کشورهای اروپایی و همسایه باشیم."

امکان صادرات رب گوجه مانیلو به بازار اروپا فراهم شد

اسپتیک فرآیندی است که یک محصول غذایی طی سه مرحله (استریلیزاسیون حرارتی محصول، استریلیزاسیون بسته بندی و حفظ استرلیزه در حین بسته بندی) به گونه ای بسته بندی می‌شود که از نگهداری در یخچال بی نیاز خواهد شد. فرآیند آسپتیک تقریبا به طور کامل جایگزین انجماد در مواد غذایی مایع از جمله شیر، آب میوه ها و کنسانتره ها، ماست، تخم مرغ مایع و مخلوط بستنی شده است. این تکنیک در سال‌های اخیرازمحبوبیت فزاینده‌ای برای فرآورده‌هایی نظیر پنیر، غذای کودک، محصولات گوشتی، میوه و سبزیجات، سوپها، رب گوجه فرنگی، مربا و دسر برخوردار شده است.

شایان ذکر است؛ شرکت صنایع غذایی کوثر به چین سامین تولید کننده انواع کنسرو، کمپوت و مربا با نام تجاری "مانیلو" با استانداردهای بین المللی دنیا همچون ( ISO9001, ISO22000, HACCP, GMP ) از شرکت‌های تابعه هلدینگ کوثر صبا است که در شهرستان تربت جام، استان خراسان رضوی قرار دارد.

 

 

 

آخرین اخبار

اصلاح نهادی و بازآرایی ساختاری مراکز تابعه بنیاد انجام شد

تحولی بزرگ؛ از سازمان اقتصادی کوثر تا بنیاد کوثر

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت شهید مالک رحمتی

بازدید مدیرعامل بنیاد کوثر از نمایشگاه دام و طیور

دکتر فخاری در مجلس ختم والده مهندس اسکندری

هلدینگ کشاورزی کوثر و فرصت بزرگ نمایشگاهی

حراست دوست دلسوز همکاران سازمان

رشد ۲/۵ برابری سود پایه هر سهم بزاگرس

سه موفقیت ارزنده هلدینگ کشاورزی کوثر

پایان فاز نخست بهسازی و بازسازی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج

انتصاب کوراوند به سرپرستی اداره کل پشتیبانی و املاک

بهبود چشمگیر عملکرد شرکت‌های هلدینگ صبا

پایداری تولید در گرو افزایش صادرات است

واردات گله اجداد تخم گذار توسط شرکت مرغک

انتصاب سرپرست اداره کل مجامع سازمان اقتصادی کوثر

سوددهی شیمی دارو پس از ۱۱ سال زیان

روایت دکتر فخاری از پیشرفت‌های بتلند

رویش در نمایشگاه آبادیران

بازدید میدانی دکتر فخاری از مزرعه شریف آباد

تصاویر مراسم بزرگداشت همسر شهید صیاد شیرازی

پربازدیدترین اخبار