سایر اخبار / سایر شرکت ها
دوشنبه   ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۸
کد خبر: ۲۰۵۷
تعداد بازدید: ۶۲۹۷

رشد 156 درصدی سود هلدینگ کوثر صبا

معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان اقتصادی کوثر در پایان مجمع عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعت کوثر صبا ازتحقق سود خالص 156 درصدی این هلدینگ خبر داد.

رشد ۱۵۳ درصدی سود هلدینگ کوثر صبا

 

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر دکتر حمیدرضا جعفری معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان اقتصادی کوثر با اعلام این خبر افزود: شرکت اصلی کوثر صبا در سال مالی گذشته ۱۰۵ میلیارد تومان سود خالص داشت که امسال با رشدی ۵ / ۲ برابری به ۲۶۹ میلیارد تومان سود خالص رسیده است.

رشد ۱۵۳ درصدی سود هلدینگ کوثر صبا


وی تصریح کرد: همچنین هلدینگ کوثر صبا در سطح تلفیق در سال مالی گذشته ۱۴۴ میلیارد تومان سود خالص به دست آورد که این رقم در سال مالی جاری به 295 میلیارد تومان ارتقاء یافت. این افزایش سود خالص هلدینگ کوثر صبا نشان از موفقیت سازمان اقتصادی کوثر بر فشار‌های اقتصادی ظالمانه علیه ایران است.

رشد ۱۵۳ درصدی سود هلدینگ کوثر صبا


معاون اقتصادی و برنامه ریزی سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه عملکرد گروه سرمایه گذاری توسعه صنعت کوثر صبا امسال نسبت به سال گذشته بسیار موفق بوده است، بیان کرد: شرکت‌های زیرمجموعه این هلدینگ مانند جمکو، سیمکات و پنبه دانه عمدتاً عملکرد خوبی داشتند و البته دیگر شرکت‌های این گروه هم لازم است عملکرد خود را بهبود بخشند که با مدیریت و تدبیر مهندس قندهاری امیدواریم این مهم صورت گیرد.

 

رشد ۱۵۳ درصدی سود هلدینگ کوثر صبا


گفتنی است در این مجمع، علاوه بر دکتر جعفری، مهندس قندهاری مدیرعامل هلدینگ کوثر صبا، مدیران ارشد این هلدینگ و اعضای حقوقی و حقیقی این مجمع نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای نیست

صعود ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهادت برترین نماد انقلاب است

اصلاح نظام اداری ۲۷ دستگاه اجرایی نهایی و ابلاغ شد

۲۱ استان همچنان رنگ باران را ندیدند

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

ریزش ۱۹ هزار واحدی شاخص بورس

اجرایی‌شدن توافقنامۀ امنیتی بین ایران و عراق ضروری است

شناسنامه جوان ایرانی

۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان شارژ می‌شود

۳ ماهواره سنجشی تا پایان ۱۴۰۴ پرتاب می‌شود

رشد ۲۷ هزار واحدی شاخص کل بورس

بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی

نشست همکاری سازمان اقتصادی کوثر و مرکز ملّی تعالی و پیشرفت با حضور مدیران مجموعه‌های الحاقی برگزار شد

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

صعود ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

بروز شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات زنجیره فولاد در نیمه نخست امسال

پربازدیدترین اخبار