صفحه نخست / عمومی
چهارشنبه   ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۸
کد خبر: ۲۰۸۶
تعداد بازدید: ۱۷۳۳

احیای شرکت های زیان ده در کوثر

معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان اقتصادی کوثر از احیاء 6 شرکت زیان ده تا سودآوری 2.000 میلیارد ریالی این شرکت ها در سال مالی 1401 خبر داد.

دکترحمیدرضا جعفری درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، تغییر رویکرد سازمان در حوزه شرکت داری و اینکه سازمان تمام و کمال در خدمت بنیاد شهید و جامعه هدف قرار گرفته را نقطه قوت سازمان اقتصادی کوثر نسبت به گذشته عنوان کرد و افزود: این تغییر رویکرد همراه با اصلاح ساختار و اجرای اقتصاد رهنما، باعث شد عملکرد تعداد 6 شرکت از شرکت های سازمان که در سال مالی 1400مجموعاً بیش از 1.750 میلیارد ریال زیان تحمیل سهامداران خود و ذینفعان سازمان نمودند، در سال 1401 منجر به سود آوری شود. در این فرایند و با احیاء این شرکت ها علاوه بر توقف روند نزولی و زیاندهی آن‌ها، در سال مالی 1401 مجموعاً حدود 2.000 میلیارد ریال سود خالص و با کیفیت نصیب ذینفعان و جامعه ایثارگری شد. لازم به توضیح است به طور کلی در سال 1401، شاهد بهبود عملکرد 70 درصد از شرکت‌های تابعه سازمان بودیم که از این میان سود خالص حدود 53درصد از آنها بیش از 2 برابر شده است.

معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به تنگناها و موانع سال مالی گذشته، کسب توفیقات جاری را بسیار مثبت ارزیابی کرد و تصریح کرد: سال 1401 به دلایل مختلف سالی بسیار سخت برای سازمان اقتصادی کوثر بود که با اتخاذ استراتژیهای مناسب و راهبری اثربخش و خردمندانه هیات مدیره محترم و مدیرعامل محترم سازمان، بسیاری از این موانع برداشته و نتایج قابل قبولی حاصل شد که طی آن سازمان از مسیری پرچالش به مسیری رو به رشد، سوق داده شد.

معاون اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان اقتصادی کوثر گفت: مجموع درآمدهای سازمان و شرکت های تابعه در سال 1401 به نسبت سال 1400 بیش از 2 برابر شد که در نتیجه آن مجموع سود خالص شرکتها نیز بیش از 2.2 برابر گشت و این مورد توسط حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکتها تائید شده است. در ارتباط با عملکرد سازمان اقتصادی کوثر نیز لازم به توضیح است سود خالص سازمان در سال 1401، بیش از 2.6 برابر سال 1400 گردید که امیدواریم با تلاش همکاران در کلیه سطوح سازمان و شرکتها، این رشد عملکرد در سال مالی جاری نیز مجدد تکرار شود.

آخرین اخبار

رشد ۵۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

در‌های سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران گشوده شد

وزش باد شدید در اغلب استان‌های کشور

مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین وزمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است

آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از امروز

تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید

رگبار و رعدوبرق از غرب تا شرق کشور

نمایندگان مجلس خبرگان رویکرد وزارت خارجه را در مسیر تفاهم ملی و با حفظ عزت ملی ارزیابی کردند

هزار موکب مردمی برای بزرگ‌ترین اجتماع امام رضایی‌ها آماده‌اند

«تشتّت نهادی» مهم‌ترین مانع اصلاح بحران «آب»

استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حق قانونی ایران است

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

کارمزد خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی به روزرسانی شد

رگبار و رعد و برق در ۱۹ استان

مجمع شرکت سرمایه گذاری پاک اندیشان امین برگزار شد

مشکلات پیش آمده برای دستگاه‌ها در حادثه بندرشهید رجایی با فوریت جبران خواهد شد

ریزش ۲۳ هزار واحدی شاخص بورس

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد

تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور

حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است

پربازدیدترین اخبار