صفحه نخست / عمومی
چهارشنبه   ۱۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۹:۴۳
کد خبر: ۲۱۰۹
تعداد بازدید: ۱۵۳۹

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر به صورت هفتگی اخبار نمادهای بورسی این سازمان و شرکت های تابعه را در رسانه های مختلف رصد کرده و رشد و توفیق نمادهای مربوطه را در آخر هر هفته گزارش می کند. بطوریکه در هفته گذشته و از 15 تا 19 مهرماه 1402 نمادهای «کتوسعه» و «غدام» در آینه رسانه ها به ترتیب ذیل بازتاب داشتند.

روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر به صورت هفتگی اخبار نمادهای بورسی این سازمان و شرکت های تابعه را در رسانه های مختلف رصد کرده و رشد و توفیق نمادهای مربوطه را در آخر هر هفته گزارش می کند. بطوریکه در هفته گذشته و از 15 تا 19 مهرماه 1402 نمادهای «کتوسعه» و «غدام» در آینه رسانه ها به ترتیب ذیل بازتاب داشتند.

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

«کتوسعه» گواهی کشف معدن گرفت

 بورس24 نوشت: شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر از اخذ گواهی کشف معدن مجدر محدوده قلعه جوق استان اردبیل با کد شناسایی 6258 با ماده معدنی کانسنگ مس اکسیدی و با عیار میانگین 7 / 0 خبر داد.

«کتوسعه» نمادی ارزنده

پایگاه خبری ثروت نوشت: نماد «کتوسعه» یکی از ارزنده ترین عرضه اولیه های بازار به جهت بنیادی است که فعلا دور از چشم بازار درحال جمع آوری اعتبار است. مجتمع معادن استخراج سنگ (قروه، ازنا، خرم آباد و...) و فرآورده‌های متنوع بتنی (مجموعه بتلند) و طرحهای توسعه پروژه پودر مکانیزه در استان لرستان و مس کاتد در استان اردبیل از تحولات تاثیرگذار این شرکت هستند.

تقسیم سود سهام «غدام»

 پایگاه اطلاع رسانی تحلیل بازار نوشت: در دو هفته ابتدایی مهرماه امسال ۴۶ شرکت بورسی از جمله خوراک دام پارس سود جاری نماد خود را از طریق سامانه سجام برای سهام داران واریز کردند.
 
 
آخرین اخبار

ساعات کار کارکنان ۴۴ ساعت تعیین شد| ارجاع دوباره اصلاح تعطیلی پنجشنبه‌ها به کمیسیون

پاییز تهران خشک‌تر از تابستان خواهد بود!

رشد ۳۳ هزار واحدی شاخص کل بورس

امنیت ایران اسلامی اجاره‌ای نیست

صعود ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

شهادت برترین نماد انقلاب است

اصلاح نظام اداری ۲۷ دستگاه اجرایی نهایی و ابلاغ شد

۲۱ استان همچنان رنگ باران را ندیدند

رشد ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

ریزش ۱۹ هزار واحدی شاخص بورس

اجرایی‌شدن توافقنامۀ امنیتی بین ایران و عراق ضروری است

شناسنامه جوان ایرانی

۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان شارژ می‌شود

۳ ماهواره سنجشی تا پایان ۱۴۰۴ پرتاب می‌شود

رشد ۲۷ هزار واحدی شاخص کل بورس

بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی

نشست همکاری سازمان اقتصادی کوثر و مرکز ملّی تعالی و پیشرفت با حضور مدیران مجموعه‌های الحاقی برگزار شد

برگزاری دومین جلسه دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی» ویژه مدیران ارشد سازمان اقتصادی کوثر

انتصاب سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی و سرپرست اداره‌کل مالی و تأمین منابع

پربازدیدترین اخبار