صفحه نخست / عمومی
يکشنبه   ۰۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
کد خبر: ۲۱۲۹
تعداد بازدید: ۳۰۸۲

رشد 410 درصدی صادرات محصولات سیمکات

آفریقا و ارمنستان دو بازار جدید صادراتی گروه کارخانجات تولید سیم و کابل سیمکات به شمار می رد و لازم به ذکر است این تولید کننده انواع سیم و کابل مسی و آلومینیومی با تداوم روند توفیقات به زودی وارد بازار سرمایه نیز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ شرکت سیم و کابل تبریز(سیمکات) در سال ۱۳۵۷ با هدف تولید انواع سیم و کابل مسی و آلومینیومی تاسیس شد و امروز با تنوع بخشی به سبد تولیدات خود بیش از ۴۰۰ نوع محصول گوناگون را تولید و عرضه می کند. بنابراین میزان صادرات شرکت سیم و کابل تبریز (سیمکات)، در 8 ماهه نخست سال مالی 1402 نسبت به مدت مشابه سال قبل، 410 درصد رشد داشته است که این شرکت را  به مدت ۴سال جزو صادر کنندگان برتر و نمونه کشور قرار داده است.

رشد 410 درصدی صادرات سیم و کابل

در ادامه این گزارش قابل اشاره است؛ سیمکات با افزایش27 درصدی تولید انواع سیم و کابل مسی و آلومینیومی با استاندارد بین المللی صادرات روند صعودی داشته و سهم خود را از بازار داخل به 6 درصد ارتقاء داده است و همچنین برند سیمکات در اکثر کشورهای همسایه سهم چشم گیری را در بازار خود دارد و از جمله مقصدهای جدید صادراتی سیمکات می توان به کشورهای آفریقا و ارمنستان اشاره کرد.

رشد 410 درصدی صادرات سیم و کابل

همچنین گفته می شود کارخانجات سیمکات در حال آماده شدن برای ورود به بازار سرمایه است و می خواهد با عرضه سهام در این بازار مسیر متفاوت را در توسعه و موفقیت تجربه کند.

شایان ذکر است؛ افزایش صادرات محصولات و خدمات سازمان، یکی از سیاست‌های ده گانه سازمان اقتصادی کوثر در سال ۱۴۰۲ بوده است که در کنار سیاست هایی همچون واردات بی واسطه مواد اولیه و تلاش برای افزایش تولید و کاهش قیمت تمام شده محصولات و... به تمامی شرکت های وابسته ابلاغ شده است.

آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار