صفحه نخست / عمومی
دوشنبه   ۰۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۲
کد خبر: ۲۱۳۲
تعداد بازدید: ۲۹۴۲

رونق سبد محصولات کوثر با عرضه 3 فرآورده روغنی جدید

روغن های مایع خوراکی ، سرخ‌کردنی و سویا مخلوط با برند «لیفود» کارخانه پنبه و دانه‌هاي روغني خراسان از شرکت های تابعه سازمان اقتصادی کوثر در سبد مصرف خانوار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، مهندس ابوالفضل بوژمهرانی مدیرعامل شركت پنبه و دانه‌هاي روغني خراسان تولید این محصولات را مبتنی بر استانداردهای سازمان استاندارد ایران عنوان کرد و گفت: این 3 محصول جدید روغنی از ابتدای آبان ماه به صورت انبوه، تولید و در اختیار بازار مصرف قرارگرفته است.

رونق سبد محصولات کوثر با عرضه 3 فرآورده روغنی جدید

بوژمهرانی، تامین نیاز بازار؛ افزایش تنوع سبد محصولات لیفود و تولید روغنهای خوراکی سالم را از مهمترین اهداف تولید سه محصول جدید دانست و تصریح کرد: تولید روغن های مایع خوراکی مخلوط، سرخ‌کردنی و روغن سویا با هدف تنوع بخشی به سبد محصولات برند لیفود و در پاسخ به نیاز مشتریان صورت گرفته است.

مدیرعامل شركت پنبه و دانه‌هاي روغني خراسان ادامه داد: درگذشته، محصولات لیفود شامل روغن های کنجد، ذرت، هسته انگور، کنجد، کانولا و ذرت بود که با توجه به قیمت تمام شده مواد اولیه قابلیت خرید برای عموم فراهم نبود. اما با نوآوری در ساختار کیفی و کمی تولید، تازه ترین محصولات برند لیفود یعنی روغن مایع مخلوط 3 لیتری، روغن مایع سرخ کردنی 1.5 کیلوگرمی و روغن سویای 3 لیتری تولید و روانه بازار مصرف شده است.

آخرین اخبار

پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی

عزم وزارت اقتصاد برای پیشبرد اهداف اقتصادی

پزشکیان: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت

پزشکیان‌: باید با وحدت مقابل تجاوز ایستاد

پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران

بیچاره خواهید شد

اصول استقلال ملّی

پیام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در پی حمله شبانه رژیم‌ سفّاک صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران

غدیر، قاعده اسلام

غدیر؛ وسیله اجتماع امت اسلامی

معامله ۱۸ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله

روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

ایران هر اقدام تقابلی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد

مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید/ انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران برای مراسم عید غدیر

دستاورد وزارت اطلاعات سیلی محکم بر چهره کریه رژیم صهیونی بود

جریمه بیش از ۳۶ هزار خودرو در تهران به دلیل تخلفات پلاک

افزایش ظرفیت انتقال نفت سنگین ایران

۳ دلیل شروع زودهنگام ناترازی برق در سال جاری

در جلسه شورای مدیران مطرح شد:

پربازدیدترین اخبار