صفحه نخست / عمومی
جمعه   ۱۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۸
کد خبر: ۲۱۳۷
تعداد بازدید: ۳۱۷۷

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اقتصادی کوثر به صورت هفتگی اخبار نمادهای بورسی این سازمان و شرکت های تابعه را در رسانه های مختلف رصد کرده و رشد و توفیق نمادهای مربوطه را در آخر هر هفته گزارش می کند. بطوریه که در هفته گذشته و از 6 تا 10 آبان 1402 خبر نمادهای بزاگرس، وآوا، زماهان، کتوسعه و زکوثر در آینه رسانه ها به ترتیب ذیل بازتاب داشتند.

دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اقتصادی کوثر به صورت هفتگی اخبار نمادهای بورسی این سازمان و شرکت های تابعه را در رسانه های مختلف رصد کرده و رشد و توفیق نمادهای مربوطه را در آخر هر هفته گزارش می کند. بطوریه که در هفته گذشته و از 6 تا 10 آبان 1402 خبر نمادهای بزاگرس، وآوا، زماهان، کتوسعه و زکوثر در آینه رسانه ها به ترتیب ذیل بازتاب داشتند.

اخبار هفتگی نمادهای بورسی کوثر در آینه رسانه ها

جهش قدرتمند «کتوسعه»

بورس نیوز نوشت: درآمد‌های عملیاتی شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر، نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۱۰۱ درصد افزایش داشته است. این شرکت با سرمایه ثبت شده ۱۰۷ میلیاردتومانی و ارزش بازار یک هزار و ۹۱۳ میلیاردتومانی، گزارش اطلاعات و صورت‌های مالی ۹ ماهه منتهی به شهریورماه سال ۱۴۰۲ خود را در سامانه کدال ثبت کرد. این شرکت در پایان شهریورماه سال ۱۴۰۲ توانست ۲۴۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود و ارائه خدمات درآمد کسب کند. البته حدود ۶۲ میلیارد تومان از درآمد «کتوسعه» صرف هزینه تولید محصولات شده است.

سود نقدی «وآوا»

ناوستوک نوشت: شرکت سرمایه گذاری آوانوین در مهرماه 10 میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها و 25 میلیارد ریال سود نقدی در مجامع و از ابتدا سال مالی تا پایان مهر ماه 169 میلیارد ریال سود نقدی شناسایی کرده است.

گزارش وضعیت «زماهان»

بینا بورس نوشت: گزارش فعالیت ماهانه دوره یک ماهه منتهی به مهر 1402 مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان عبارتند از اینکه شرکت بر اساس عملکرد یک ماهه در این دوره 18 میلیارد تومان فروش داشته و بر اساس عملکرد ده ماهه از ابتدای سال مالی فروش 265 میلیارد تومان داشته است، که نسبت به مدت مشابه سال مالی قبلی رشد 13 درصدی داشته است.

«زکوثر» در مسیر سود

کدال 360 نوشت: شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 30 مهر 1402 از معاملات واگذاری سهام 248,337 میلیون ریال سود کسب نموده است.

صعود «بزاگرس»

کدال 360 نوشت: شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1402/07/30 معادل 333,478 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 30% افزایش داشته است.

 

 

 

 

 

آخرین اخبار

جلسه هم‌اندیشی مجموعه‌های بهداشت و درمان سازمان اقتصادی کوثر و شرکت صنایع پیشرفته رضوی برگزار شد

هشدار لاریجانی به دولت‌های اسلامی

شهدا را یاد کنیم با ذکر یک صلوات

چهار هزار شاگرد در شرایط اختناق

فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت

میلاد با سعادت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، (صلّی‌الله‌علیه‌‌وآله) و امام جعفر صادق (سلام‌الله‌علیه) مبارک باد

مسابقه تیراندازی | ویژه کارکنان سازمان اقتصادی کوثر

مسابقه کتابخوانی | ویژه خانواده‌های محترم کارکنان سازمان

برگزاری دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی»

ماه‌گرفتگی کلی ۱۶ شهریور در تمام ایران قابل مشاهده است

هفته وحدت گرامی باد

دولت‌های مسلمان برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند

روابط اقتصادی با چین با جدیت دنبال می‌شود

رشد ۴۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

سالروز امامت منجی عالم بشریت مبارک باد

سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام تسلیت باد

پیام تسلیت مدیرعامل محترم سازمان اقتصادی کوثر به دکتر سعدی عضو محترم هیئت مدیره سازمان

تاکید رهبر معظم انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

روز کارمند گرامی باد

ریزش ۳۲ هزار واحدی شاخص بورس

پربازدیدترین اخبار