صفحه نخست / عمومی
شنبه   ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۸
کد خبر: ۲۱۴۰
تعداد بازدید: ۳۱۶۴

دعوت سیمکات و نورتک به بازدید از نمایشگاه صنعت برق

شرکت سیمکات و شرکت نورتک در بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق ایران در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران سالن میلادA31 غرفه 340 از مورخ 23 الی 26 آبان محصولات خود را جهت عموم بازدید کنندگان ارائه می نمايند.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، نمايشگاه بين المللي صنعت برق ايران به عنوان بزرگترين رخداد صنعتي و تجاري ايران در اين حوزه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه صنعت برق برپا مي شود فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال در اين صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازديد دست اندركاران و متخصصان اين صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين صنعت، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را هدايت نمايند.

دعوت سیمکات و نورتک به بازدید از نمایشگاه صنعت برق ایران

در اين راستا  مدیران عامل شرکت سیمکات و نورتک از زیر مجموعه های هلدینگ کوثر صبا وابسته به سازمان اقتصادی کوثر ضمن دعوت از تمامی علاقه مندان به بازدید ازغرفه شرکت سیمکات و شرکت نورتک در نمایشگاه بین المللی تهران سالن میلادA31  غرفه 340، قصد  دارند محصولات خود را در نمایشگاه به بهترین وجه به شركت كنندگان معرفی وارائه نمايند.

دعوت سیمکات و نورتک به بازدید از نمایشگاه صنعت برق ایران

این گزارش همچنین می افزاید؛ بیست و سومین دوره اين نمايشگاه بين المللي در 23 الی 26 آبان ماه 1402 در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران  از ساعت 8 الی 15جهت بازدید عموم علاقمندان برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار