صفحه نخست / عمومی
يکشنبه   ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۱:۰۴
کد خبر: ۲۲۰۱
تعداد بازدید: ۲۸۰۰

چگونه سهم مردم در اقتصاد افزایش می یابد؟

دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر محتوایی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ویراستی با درون مایه چگونگی توسعه سهم مردم و بخش خصوصی از اقتصاد کشور منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ بازدید رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای از نمایشگاه توانمندی های تولید داخل و تذکر ایشان در باب توسعه نقش بخش خصوص در صنایع کشور همچنان نقل محافل خبری، تحلیلی و نخبگانی است.

چگونه سهم مردم در اقتصاد افزایش می یابد؟

بر این اساس، دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، با انتشار پیامی به همراه یکی از تصاویر بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه مذکور در شبکه ایرانی ویراستی در مورد چگونگی عمل به برخی از ابعاد این ماموریت خطیر نوشت:

 

هر چه نسبت #مخارج_دولت به تولید ناخالص داخلی کاهش یابد، سهم #بخش_خصوصی و تعاونی‌ها و به عبارت دیگر سهم مردم در اقتصاد افزایش خواهد یافت. کاهش سهم دولت به معنای افزایش سهم مردم از منابع اقتصاد است.

وی همچنین در تبیین بیشتر این پیام در ایتای شخصی خود نوشت: «برای کاهش نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی و به عبارت دیگر کاهش سهم دولت در اقتصاد می‌بایست اولاً انضباط مالی دولت افزایش یافته و ثانیاً وابستگی بودجه دولت به ویژه هزینه‌های جاری به درآمدهای نفتی کاهش یابد. #سازمان_برنامه از طریق کاهش مداخلات و البته کاراتر و بهینه‌تر کردن فعالیت‌های دولت می‌تواند وضعیت این شاخص را بهبود دهد. #وزارت_اقتصاد نیز با بهبود وضعیت کسب و کار، بهبود بازار سرمایه، بهبود بیمه، گسترش تعاونی‌ها، تشویق سرمایه‌گذاری خارجی و اجرای دقیق سیاست‌های اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی می‌تواند فضا و شرایط لازم برای فعالیت‌های بخش خصوصی و تعاونی را فراهم کند. #بانک_مرکزی با افزایش ثبات اقتصادی و همچنین تقویت نظام بانکی جهت تأمين منابع مورد نیاز بخش‌های خصوصی و تعاونی می‌تواند موجب گسترش فعالیت‌های اقتصادی ایشان شود.»

آخرین اخبار

هرگونه برون‌سپاری مراکز خدماتی در مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار《ممنوع》است

برگزاری دوره آموزشی "مبانی برنامه‌ریزی استراتژیک" با حضور مدیران موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار

دیدار هیئت اعزامی به نمایندگی از رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با خانواده‌های معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه دی به ریاست مهندس اسکندری برگزار شد

آگهی شرکت سرمایه گذاری آوانوین (سهامی عام)

ادای احترام به خانواده‌های شهدای مقاومت ۱۲ روز جنگ تحمیلی در استان خوزستان

رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص کل بورس

اعلام جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری

کاهش ۴۳ درصدیِ ورودیِ سد‌ها نسبت به پارسال

دستگاه‌هایی اجرایی ضوابط پدافند غیرعامل را دقیق اجرا کنند

مردم در جنگ اخیر در مورد کالا‌های مصرفی بی‌نظیر عمل کردند

عاشورا؛ حادثه‌ای تمام‌نشدنی

«ای ایران» بخوان

عراقچی: شورای امنیت باید مرتکبان تجاوز به ایران را پاسخگو کند

برخورد قاطع با مشاوران املاکی که قرارداد با اتباع غیر مجاز منعقد کنند

صندوق بیمه جبران خسارت تشکیل می‌شود

پیام اینستاگرامی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار

تشییع با شکوه پیکر شهدای مقاومت در تهران

تصمیم در مورد خروج از NPT براساس منافع کشور است

قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ابلاغ کرد

پربازدیدترین اخبار