صفحه نخست / عمومی
سه‌شنبه   ۱۲ تير ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۰
کد خبر: ۲۲۵۲
تعداد بازدید: ۱۸۴۴

انتصاب کوراوند به سرپرستی اداره کل پشتیبانی و املاک

امروز دوازدهم تیرماه سال ۱۴۰۳ طی آیینی از خدمات ارزنده جناب آقای الهی تقدیر و جناب آقای کوراوند به عنوان سرپرست اداره کل پشتیبانی و املاک سازمان معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر؛ در این آیین که با حضور مهندس واصفی معاون مالی و اداری و مدیران کل ستادی سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد، مهندس واصفی گفت: الهی در دوران مدیریت خود خدمات ارزشمندی به سازمان ارائه کرد و زحمات ایشان مورد تقدیر است.
وی در ادامه بر لزوم تداوم برنامه‌ها و پروژه‌های اجرایی مدیرکل سابق پشتیبانی تاکید کرد و افزود: ایجاد تحول مثبت و به ثمر رساندن پرونده‌های دوره پیشین از انتظارات ما از آقای کوراوند است.
این مراسم با سخنان قدرشناسانه مدیران کل ستادی از جمله سرکار خانم باقری مدیرکل دفتر سرمایه انسانی، و آقایان فصیحی مدیرکل امور مالی، کامرانی مدیرکل حوزه مدیرعامل و پیریایی مدیرکل دفتر روابط عمومی سازمان نسبت به خدمات آقای الهی و تبریک و آرزوی توفیقات به آقای کوراوند و اهداء لوح انتصاب به آقای کوراوند و به آقای ظهیری به عنوان رئیس اداره تدارکات خاتمه یافت.

آخرین اخبار

گزارش روز بازار سرمایه

برگزاری نمایشگاه قرآن ۱۵ تا ۲۶ اسفند در مصلای امام خمینی (ره)

تصاویر هوایی راهپیمایی مردم تهران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

نماهنگ | راهپیمایی بیست‌ودوم بهمن مظهر اتحاد ملی

گزارش روز بازار سرمایه

۱۶ تن طلا در انبار بورس کالا

دولت باید تورم مسکن را مدیریت کند و از همکاری با بخش خصوصی نترسد

دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی

گزارش روز بازار سرمایه

پاسخ متقابل کانادا به تعرفه‌های آمریکا

آلودگی هوا در تهران ۶ روزه که تداوم دارد

جزییات عرضه اولیه‌ای دیگر در بازار سرمایه اعلام شد

گزارش روز بازار سرمایه

دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب

تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها، بخشنامه جدید صادر کرد

ممنوعیت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار

بخشودگی جرائم مالیاتی ابلاغ شد

شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی از سمت وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد

به همه مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر، وام با سود «صفر درصد» تعلق می‌گیرد

تمام استان های ایران ۱۰ روز بارانی می‌شود

پربازدیدترین اخبار