صفحه نخست / عمومی
سه‌شنبه   ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۱
کد خبر: ۲۴۱۱
تعداد بازدید: ۴۶۹
رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های بخش خصوصی:

تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سه‌شنبه به مدت دو ساعت از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت، رویداد ملی توانمندی‌ها و دستاورد‌های بخش خصوصی» بازدید کردند.
در این نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های بخش خصوصی در بخش‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، تجهیزات ساخت ماهواره‌ای، هوش مصنوعی، ساخت تجهیزات و ابزار آلات تعمیر هواپیما، صنایع معدنی و زمین‌شناسی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت فولاد و آلومینیوم، لوازم خانگی، صنایع دریایی، صنعت فرش، صنعت آب و برق، صنایع نساجی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی و تولید دارو، پژوهشگاه رویان، تولیدات کشاورزی و دامپروری و صنایع دستی و گردشگری ارائه شده بود.
_ در این بازدید، شرکت‌های مختلف بخش خصوصی دغدغه‌ها و گلایه‌های خود را در زمینه‌ی مشکلات و موانعی که بر سر راه بخش خصوصی است مطرح و رهبر انقلاب خطاب به وزرای حاضر در نمایشگاه تاکید کردند: باید دولت و مسئولان دولتی کاری کنند که گلایه‌های بخش خصوصی برطرف شود، زیرا پیشرفت کشور در گرو میدان دادن به بخش خصوصی است و تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی است.
_ رهبر انقلاب همچنین در بخش صنعت آب و برق بعد از توضیحات وزیر نیرو درباره رفع ناترازی‌ها در بخش برق، گفتند: این حرفها، سخنان خوب و صحیحی است، اما باید به مرحله‌ی عمل برسند، زیرا موضوع ناترازی‌ها و راه‌حل‌های آن در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده، اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله‌ی زیادی وجود دارد.
_ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در خصوص گلایه شرکت‌های بخش خصوصی از روند طولانی و پیچیده صدور مجوز‌ها خاطر نشان کردند: موضوع مجوز‌ها یک موضوع مهم است که دولت و دستگاه‌های مسئول باید برای برطرف کردن موانع صدور سریع مجوزها، فکر اساسی کنند. ۱۴۰۳/۱۱/۲

 

آخرین اخبار

پزشکیان‌: باید با وحدت مقابل تجاوز ایستاد

پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران

بیچاره خواهید شد

اصول استقلال ملّی

پیام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در پی حمله شبانه رژیم‌ سفّاک صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران

غدیر، قاعده اسلام

غدیر؛ وسیله اجتماع امت اسلامی

معامله ۱۸ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله

روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

ایران هر اقدام تقابلی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد

مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید/ انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران برای مراسم عید غدیر

دستاورد وزارت اطلاعات سیلی محکم بر چهره کریه رژیم صهیونی بود

جریمه بیش از ۳۶ هزار خودرو در تهران به دلیل تخلفات پلاک

افزایش ظرفیت انتقال نفت سنگین ایران

۳ دلیل شروع زودهنگام ناترازی برق در سال جاری

در جلسه شورای مدیران مطرح شد:

افسانه برتری صهیونیست‌ها زیر پای ایران

شاخص بورس با ریزش ۴۶ هزار واحدی کانال ۳ میلیون را از دست داد

در آستانه نشست فصلی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی؛

پربازدیدترین اخبار