صفحه نخست / عمومی
شنبه   ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۲
کد خبر: ۲۵۲۴
تعداد بازدید: ۲۲۷

رونمایی از دستاورد‌های جدید سازمان انرژی اتمی در ۲۰ فروردین

رونمایی از دستاورد‌های جدید سازمان انرژی اتمی در ۲۰ فروردین

 

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی:
_ سازمان انرژی اتمی ایران با الطاف الهی و همت و پشتکار دانشمندان و متخصصان متعهد خود، سال ۱۴۰۳ را با موفقیت‌های چشمگیری پشت سر گذاشت. این سازمان توانست با حفظ شتاب علمی و فناوری خود، بیش از ۱۰۰ دستاورد مهم را در حوزه‌های مختلف ثبت کند.
_ در سال ۱۴۰۳، نکته حائز اهمیت این بود که توان و پتانسیل ایجاد شده برای پیشبرد تحقیقات نتیجه‌گرا که هویت سازمان را شکل داده است، همچنان شتاب خود را حفظ کرد. در نتیجه، شاهد بیش از ۱۰۰ دستاورد علمی، فناوری و صنعتی بودیم که حداقل مشابه سال ۱۴۰۲ محسوب می‌شود. مهم‌ترین این دستاورد‌ها قرار است در روز ۲۰ فروردین و در مراسمی با حضور مقامات عالی رتبه کشور رونمایی شود.
_ در حوزه فعالیت‌های معدنی مرتبط با چرخه سوخت، سازمان انرژی اتمی ایران توانست در سال ۱۴۰۳ همچنان رشد قابل‌توجهی داشته باشد. این سازمان موفق شد فعالیت‌های خود را در زمینه شناسایی، اکتشاف و استخراج نسبت به سال ۱۴۰۲ دو برابر کند. روندی که در سال ۱۴۰۲ نیز نسبت به سال ۱۴۰۱ رخ داده بود و به حمدالله همچنان ادامه دارد.
_ سازمان انرژی اتمی ایران در سایر حوزه‌ها نیز پیشرفت‌های مهمی را تجربه کرد. به‌ویژه در بخش‌های پلاسما، لیزر و فناوری کوانتوم، سازمان توانست در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ گام‌های بزرگی را در زمینه ارتباطات کوانتومی، کامپیوتر کوانتومی و حسگر‌های کوانتومی بردارد. این دستاورد‌ها نقطه عطفی در تحقیقات نتیجه‌گرا محسوب می‌شوند.
آخرین اخبار

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

شاخص بورس ۳۴ هزار واحد افت کرد

کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث از اول خرداد غیرفعال می‌شود

افزایش ابر و رگبار پراکنده در ۸ استان

غرفه ایران در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط

نرخ سود بین بانکی افزایش یافت

وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد

پربازدیدترین اخبار