صفحه نخست / عمومی
يکشنبه   ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
کد خبر: ۲۶۲۸
تعداد بازدید: ۴۴۳

مشکلات پیش آمده برای دستگاه‌ها در حادثه بندرشهید رجایی با فوریت جبران خواهد شد

 

رهبر معظم انقلاب، صبح امروز، یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ در آغاز دیدار کارگزاران حج:
_ لازم می‌دانم یک بار دیگر به حادثه تلخ بندرعباس اشاره کنم و به خانواده‌های جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان تسلیت عرض کنم. حقیقتاً حادثه‌ی تلخی بود و مصیبتی شد برای همه ما به خاطر خانواده‌ها.
_ حوادث گوناگون برای دستگاه‌ها خب پیش می‌آید: زلزله، آتش‌سوزی، تخریب؛ عمدی، سهوی، همه جوری پیش می‌آید؛ جبران می‌شود. اینجا هم اگر مشکلی برای دستگاه‌ها پیش آمده باشد، ان‌شاءالله با فوریت، با قدرت، با توانایی دستگاه‌های اجرایی سرحال و توانا و جوان ما جبران خواهد شد، آنی که دل انسان را می‌سوزاند خانواده‌ها هستند.
_ خانواده‌ی جانباختگان، عزیزان‌شان از دست‌شان رفتند؛ به آنها تسلیت عرض می‌کنیم و عرض می‌کنیم که اگر ما‌ها در مصائب گوناگون زندگی صبر کنیم اجری که خدای متعال به خاطر این صبر به ما خواهد داد، هزاران برابر ارزشش و اهمیتش بیشتر است از تلخیِ آن مصیبت؛ «اولئک علیهم صلوات من ربهم» آنهایی که صبر می‌کنند، خدای متعال بر آنها صلوات می‌فرستد؛ این خیلی مهم است؛ و ان‌شاءالله خدای متعال دل‌هایشان را آرام کند و سکینه و آرامش به آنها بدهد.

 

آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار