صفحه نخست / عمومی
شنبه   ۰۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۱
کد خبر: ۲۸۶۹
تعداد بازدید: ۳۴۶
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر؛

خرید و فروش‌ها و نحوه توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاح است

مهندس اسکندری
 
مهندس محمدرضا اسکندری مدیرعامل محترم سازمان اقتصادی کوثر، شنبه ۱۴۰۴/۰۸/۰۳ در جلسه شورای مدیران ضمن تأکید بر کار جهادی، بیان داشت:
 
_نباید به کارهایی که انجام داده‌ایم اکتفا کنیم؛ همواره باید پیگیر نقص‌ها و مشکلات باشیم و کارهایی که انجام نشده را انجام بدهیم؛ و این امر مستلزم این است که هر مدیری در جایگاهی که قرار دارد نقش خود را درست ایفا کند.
 
_خرید و فروش‌ها و توزیع خدمات در مجموعه‌هایی که به جامعه هدف خدمت ارائه می‌کنند، نیازمند بررسی و اصلاحاتی است؛ انجام برخی امور اساسی در برخی مجموعه‌ها نیز با تأخیر مواجه شده که ضرورت دارد به سرعت پیگیری شود و مشکلات و موانع پیش‌رو برطرف شوند.
 
_پایشِ دقیق دارایی های مجموعه‌ها لازمه‌ی تهیه سند راهبردی مطلوب در جهت ارتقای سطح خدمت‌رسانی به جامعه هدف است و نسبت به آن اهتمام داشته باشید.
 
_گزارش‌هایی که به معاونت‌ها و سایر ادارات سازمان می‌رسد کافی نیست و لازم است در استان‌ها و هر جایی که اموال و حقوق جامعه هدف در جریان است حاضر شوید و با روحیه جهادی مسائل مختلف را بررسی کنید.
 
 
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار