/ بیانات
يکشنبه   ۲۴ تير ۱۳۹۷ / ۱۸:۱۷
کد خبر: ۷۷۲
تعداد بازدید: ۳۶۴۲

شرط اصلی موفقیت در همه عرصه‌ها، برخورداری از روحیه قوی، انگیزه، شجاعت و عزم راسخ

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در نشستی که با دعوت ایشان از رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت برگزار شد، با تأکید بر توانایی کشور برای عبور از مشکلات اقتصادی با برخورداری از روحیه‌ی انقلابی و مجاهدت، کار و تلاش شبانه‌روزیِ مسئولان و همکاری و همراهی آحاد مردم، شرایط و الزامات استمرار پیشرفت و حرکت پرشتاب به سمت اهداف را بیان کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این جلسه، شرط اصلی موفقیت در همه‌ی عرصه‌ها را برخورداری از «روحیه‌ی قوی، انگیزه، شجاعت و عزم راسخ» دانستند و افزودند: همه‌ی مدیران دولتی باید در مقابل مشکلات با تحرک بیشتر و با احساس مسئولیت مضاعف عمل کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، تیم اقتصادی دولت را میاندار و محور اصلی کار و تحرک در کشور خواندند و همه‌ی دستگاه‌ها را به هماهنگی با آن فراخواندند.

ایشان شرط دیگر غلبه بر تنگناها را ارسال تصویری مقتدر از دولت برشمردند و افزودند: تصویر دولت در چشم مردم باید تصویری توانا، کارآمد و تلاشگر باشد، زیرا نفس تلاشگری برای مردم جذاب و امیدوارکننده است.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغاتی را به انتقال تصویر درست از اقدامات دولت توصیه کردند و افزودند: البته بیان انتقادهای منطقی اشکالی ندارد، ضمن اینکه بخش عمده‌ای از تصویرسازی درست از دولت وابسته به عملکرد مسئولان است، یعنی مسئولان باید به میان مردم، کارگران و صنایع بروند و از نزدیک با آن‌ها ارتباط برقرار کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با مقتدرانه توصیف کردن مواضع رئیس‌جمهور کشورمان در اروپا افزودند: نشان دادن اقتدار در مقابل بیگانگان به‌ویژه آمریکایی‌ها امری لازم است و این کار باید بهنگام، صریح و قاطع انجام شود.

«دنبال کردن جدی کارها با استفاده از امکانات و توانایی‌های کشور» سفارش دیگر رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان بود. ایشان افزودند: البته طرف‌های اروپایی موظفند تضمین‌های لازم را درخصوص برجام بدهند اما نباید اقتصاد کشور به این موضوع گره زده و معطل آن شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر «لزوم گسترش روزافزون دیپلماسی و ارتباطات خارجی»، افزودند: به‌جز موارد معدودی همچون آمریکا، روابط کشور با شرق و غرب باید هرچه بیشتر تقویت شود و تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی افزایش یابد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به بیان چند توصیه و راهکار برای حل مشکلات اقتصادی پرداختند.

ایشان تهیه‌ی «نقشه‌ی راه اقتصادِ باثبات» را لازم دانستند و افزودند: اگر نقشه‌ی راه اقتصاد تهیه شود، مردم و فعالان اقتصادی تکلیف خود را خواهند دانست و با احساس ثبات و آرامش به کمک دولت خواهند شتافت.

«تقویت بخش خصوصی» و «ضرورت برخورد قاطع با متخلفان» دو توصیه‌ی دیگر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود.

ایشان در همین زمینه به نمونه‌هایی از تخلفات برخی دستگاه‌ها و افراد در مسائل اخیر سکه و ارز اشاره و تأکید کردند: باید با متخلفان در هر سطحی که هستند برخورد شود.

رهبر انقلاب اسلامی دستور روز گذشته‌ی رئیس‌جمهور برای برخورد با تخلفات در واردات خودرو را خوب خواندند و افزودند: البته این دستورها باید پیگیری شود تا به نتیجه‌ی مطلوب برسد.

ایشان «اشراف و اعمال قدرت دولت بر مبادلات مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب نظیر قاچاق و پول‌شویی» را ضروری دانستند و با اشاره به برخی تخلفات انجام‌شده در استفاده از ارز دولتی گفتند: باید با سامانه‌های مربوط و یا مقررات قانونی جلوی چنین تخلفات آشکاری گرفته شود.

«جدی گرفتن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی»، «اقدام بهنگام و علاج واقعه قبل از وقوع» و «مبارزه‌ی واقعی با فساد» محورهای بعدی مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی در این نشست بود.

ایشان با تأکید بر اینکه در مبارزه با مفاسد ابتدا باید با فساد و عنصر متخلف برخورد و سپس به‌طور شفاف اطلاع‌رسانی شود، گفتند: البته مسئله‌ی برخورد با مفاسد در وهله‌ی اول به عهده‌ی مسئولان دستگاه‌ها است و پس از آن باید موضوع به قوه‌ی قضائیه واگذار شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «حرف زدنِ رودرروی مسئولان با مردم و بیان شرایط» را لازم دانستند و خاطرنشان کردند: مشکلات را با مردم در میان بگذارید و ضمن ارائه‌ی اقدامات خود، نقشه‌ی دشمن را برای آن‌ها تبیین کنید.

ایشان در پایان گفتند: جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم، خواهد توانست بر مشکلات فائق آید و توطئه‌های آمریکا را ناکام بگذارد.

در این جلسه، آقای روحانی رئیس‌جمهور خطاب به رهبر انقلاب اسلامی گفت: همه‌ی تلاش خود را به کار می‌بندیم تا نکاتی را که بیان فرمودید، عملیاتی و اجرایی کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش دشمن برای نگران کردن مردم از آینده و ایجاد انتظارات تورمی، افزود: با وجود همه‌ی تلاش‌های روانی و اقتصادی دشمنان ایران، درآمدهای ارزی و ریالی کشور در سه ماهه‌ی اول امسال بیش از سه ماهه‌ی اول سال قبل بوده و در بخش عمرانی ۲۲ برابر سال قبل اعتبارات لازم تخصیص و تأمین شده است.

آقای روحانی با تأکید بر اینکه برخی مسائل همچون اشکالات نظام بانکی و نقدینگی، ارتباطی با تحریم و فشارهای خارجی ندارد و از گذشته وجود داشته است، به برنامه‌ی دولت برای حل این مسائل اشاره کرد و گفت: حل این مسائل جزو دستورکارهای اساسی شورای عالی هماهنگی اقتصادی و ستاد اقتصادی دولت است.

رئیس‌جمهور همچنین هماهنگی کامل قوا و دستگاه‌ها برای خنثی کردن توطئه‌های آمریکایی‌ها را ضروری دانست.

آخرین اخبار

جلسه هم‌اندیشی مجموعه‌های بهداشت و درمان سازمان اقتصادی کوثر و شرکت صنایع پیشرفته رضوی برگزار شد

هشدار لاریجانی به دولت‌های اسلامی

شهدا را یاد کنیم با ذکر یک صلوات

چهار هزار شاگرد در شرایط اختناق

فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت

میلاد با سعادت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، (صلّی‌الله‌علیه‌‌وآله) و امام جعفر صادق (سلام‌الله‌علیه) مبارک باد

مسابقه تیراندازی | ویژه کارکنان سازمان اقتصادی کوثر

مسابقه کتابخوانی | ویژه خانواده‌های محترم کارکنان سازمان

برگزاری دوره آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در سازمان‌های اقتصادی»

ماه‌گرفتگی کلی ۱۶ شهریور در تمام ایران قابل مشاهده است

هفته وحدت گرامی باد

دولت‌های مسلمان برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی اقدامات عملی انجام دهند

روابط اقتصادی با چین با جدیت دنبال می‌شود

رشد ۴۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

سالروز امامت منجی عالم بشریت مبارک باد

سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام تسلیت باد

پیام تسلیت مدیرعامل محترم سازمان اقتصادی کوثر به دکتر سعدی عضو محترم هیئت مدیره سازمان

تاکید رهبر معظم انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

روز کارمند گرامی باد

ریزش ۳۲ هزار واحدی شاخص بورس

پربازدیدترین اخبار