اخبار سازمان / گزارش ویژه
دوشنبه   ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۳
کد خبر: ۱۴۴۳
تعداد بازدید: ۳۰۹۷

تشریح فرآیند‌های جاری ارزیابی منابع انسانی در کانون توسعه مدیریت سازمان

پس از رونمایی از سامانه استعدادیابی مدیران صالح کارآمد (امصاک) و انجام آزمون¬های روانشناسی، علیرضا یوزباشی مشاور مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر در حوزه توسعه مدیریت و مدیر کانون ارزیابی و توسعه مدیران این سازمان از آغاز به کار فرآیند ارزیابی و بررسی کاربران پذیرش شده در مرحله نخست خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، علیرضا یوزباشی، مشاور مدیر عامل سازمان در حوزه توسعه مدیریت و مدیر کانون ارزیابی و توسعه مدیران از آغاز به کار این کانون در ادامه فرآیند ثبت نام کاربران در سامانه استعدادیابی مدیران صالح کارآمد «امصاک» خبر داد.

یوزباشی در توضیح فرآیند ارزیابی گفت: ابزار‌های مورد استفاده در فرآیند استعدادیابی شامل آزمون­های روانشناسی، مصاحبه، بحث گروهی، ایفای نقش و ارائه شفاهی است تا در نهایت مدل شایستگی برای افراد شرکت کننده سنجیده شود. در آغاز فرآیند به شرکت کننده در خصوص شیوه و هدف ارزیابی توضیحاتی داده می‌شود و سپس بحث گروهی در مورد یک موضوع خاص صورت می‌گیرد و در ادامه مصاحبه انفرادی با روانشناس و بعد از آن مجدداً بحث گروهی انجام خواهد شد. در مرحله پایانی، یک تمرین تحلیلی انفرادی در یک موضوع مشخص به داوطلبان داده می‌شود.

مشاور مدیرعامل سازمان در حوزه توسعه مدیریت اظهار داشت: در این مرحله، روزانه ۱۶ نفر ارزیابی می‌شوند که در این فرآیند چهار ارزیاب ماهر حضور خواهند داشت. وی افزود: در مدل شایستگی بومی برای سازمان اقتصادی کوثر که از آن بهره برداری شد معیار‌هایی مثل اسناد بالادستی سازمان و همچنین مصاحبه با معاونت­ها، مدیران و متخصصان مد نظر قرار گرفت و در نهایت چهار مدل شایستگی بومی برای اعضاء هیئت مدیره، مدیران عامل، مدیران ستادی و مدیران شرکتی استخراج گردید.

علیرضا یوزباشی مدیر کانون ارزیابی و توسعه مدیران سازمان یادآور شد: پس از اتمام مراحل ارزیابی، ارزیابان کانون در یک بحث و بررسی درخصوص نمرات شرکت کنندگان به جمع بندی خواهند رسید و این نتایج و بازخورد‌ها به صورت یک گزارش ارائه می‌شود تا مدیران مربوطه از آن به عنوان یک خزانه استعداد بهره­مند شوند. این اطلاعات نوعی بانک منابع انسانی محسوب می­شوند که برای استقرار و جایابی مناسب سرمایه انسانی در ساختار سازمانی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی همچنین گفت: قرار است این فرآیند به یک الگو در سازمان تبدیل ­شود و این از تأکیدات مدیر عامل محترم سازمان است و مقرر شد تا مبنای صحیحی برای سنجش کیفیت عملکرد کارکنان و به تناسب آن بهره مندی عادلانه از مزایای مربوطه مد نظر قرار گیرد. از سوی دیگر ساختار سازمانی و راهبری آموزشی نیاز به اصلاح دارد. بنابر این ساختار کانون ارزیابی مستقل در نظر گرفته شده است.  
 
 
 
انتهای پیام /
 
آخرین اخبار

وزیر امور خارجه عازم مسقط شد

افت ۲۴ هزار واحدی شاخص بورس

فعال‌سازی فناوری ۵G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران

رگبار باران و رعد و برق در ۱۰ استان

سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسید

رگبار و رعد و برق در ۷ استان

ریزش ۵۳ هزار واحدی شاخص بورس

گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی توسط رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز کارگران، شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰

رشد ۵۸ هزار واحدی شاخص کل بورس

در‌های سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران گشوده شد

وزش باد شدید در اغلب استان‌های کشور

مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین وزمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی است

آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از امروز

تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید

رگبار و رعدوبرق از غرب تا شرق کشور

نمایندگان مجلس خبرگان رویکرد وزارت خارجه را در مسیر تفاهم ملی و با حفظ عزت ملی ارزیابی کردند

هزار موکب مردمی برای بزرگ‌ترین اجتماع امام رضایی‌ها آماده‌اند

«تشتّت نهادی» مهم‌ترین مانع اصلاح بحران «آب»

استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای حق قانونی ایران است

صدور قبض برق پرمصرف‌ها ۱۵ روزه شد

پربازدیدترین اخبار