/ سلامت و بهداشت
يکشنبه   ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۹
کد خبر: ۱۱۰۸
تعداد بازدید: ۸۶۸۸

فراخوان تهران الکتریک برای شرکت های دانش بنیان در راستای خوداتکایی در تجهیزات عمومی پزشکی

حضور فعال و پویا شرکت تهران الکتریک در بیست و دومین نمایشگاه تجهیرات پزشکی ایران هلث

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، بیست و دومین نمایشگاه بین المللی ایران هلث در تهران و با حضور فعال شرکت تهران الکتریک برگزار شد.

بابک اسماعیلی مدیرعامل شرکت تهران الکتریک در این خصوص گفت: شرکت به طور مستمر در نمایشگاه های تجهیزات پزشکی ایران هلث حضور فعال داشته و امسال هم مطابق با سال های گذشته قوی تر و به روزتر حضور پیدا کرده ایم و توانستیم در این نمایشگاه، قراردادهای خوبی را امضاء کنیم، من جمله قراردادهایی بود که امروز با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عملیاتی شد.

وی افزود: سعی ما بر این است تا بتوانیم از توانمندی های شرکت های بخش خصوصی که اعلام آمادگی کردند، چه در بخش بازرگانی و چه در بخش تولید حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت تهران الکتریک ادامه داد: یک ویژگی مثبت که نمایشگاه امسال داشت، حضور شرکت های خارجی در کنار دانشگاه علوم پزشکی و شرکت های تجهیزات پزشکی بخش خصوص بوده است که توانستیم با نمایندگان کشورهای مختلف شرکت کننده در نمایشگاه جلسات و مذاکراتی را داشته باشیم که خوشبختانه آن ها برای مشارکت و سرمایه گذاری اعلام آمادگی کردند.

بابک اسماعیلی اظهار داشت: از آن جایی که برنامه اصلی ما برای سال جاری ورود به عرصه تولید است، در حوزه تجهیزات پزشکی مذاکراتی هم با چند شرکت دانش بنیان داشتیم و تفاهم های خوبی انجام شد و تصمیم بر آن شد که از برخی تولیدات مراکز دانشگاهی که تجاری سازی شده است، در منطقه اشتهارد به طور عملیاتی استفاده شود.

وی تأکید کرد: بنا به دستور مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر مبنی بر مشارکت علمی و عملی با فعالان این عرصه، هفته گذشته مذاکراتی را با جهاد دانشگاهی برای تولید نخ بخیه قابل جذب که هم نیاز کشور است و هم یک صنعت هایتک که کاملاً وابسته به واردات می باشد، انجام دادیم و در این تفاهم و با توجه به ظرفیت های جهاد دانشگاهی و پژوهشگاه های این مرکز که تجربیاتی داشتند، به دنبال تجاری سازی و عملیاتی کردن موضوعات مورد توافق و مورد نیاز شرکت تهران الکتریک هستیم.

مدیرعامل شرکت تهران الکتریک در پایان گفت: در این نمایشگاه توانستیم دو نمایندگی برای ایران و سوریه از دو شرکت اروپایی از کشورهای پرتغال و اسپانیا را دریافت کنیم که یکی از آن ها نمایندگی در حوزه ویلچر بوده که البته تأکید ما به انتقال دانش و نه تولید بوده و دیگری واردات آمبولانس که با توجه به تفاهم نامه اخیر میان شرکت تهران الکتریک و اتحادیه کپک کشور ساحل عاج بود، صورت گرفت.

انتهای پیام /

آخرین اخبار

پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی

عزم وزارت اقتصاد برای پیشبرد اهداف اقتصادی

پزشکیان: رژیم صهیونیستی در هر سطحی به ایران حمله کند، در همان سطح پاسخ خواهد گرفت

پزشکیان‌: باید با وحدت مقابل تجاوز ایستاد

پیام تلویزیونی خطاب به ملت ایران

بیچاره خواهید شد

اصول استقلال ملّی

پیام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در پی حمله شبانه رژیم‌ سفّاک صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران

غدیر، قاعده اسلام

غدیر؛ وسیله اجتماع امت اسلامی

معامله ۱۸ کیلوگرم شمش طلا در حراج مرکز مبادله

روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

ایران هر اقدام تقابلی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد

مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید/ انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران برای مراسم عید غدیر

دستاورد وزارت اطلاعات سیلی محکم بر چهره کریه رژیم صهیونی بود

جریمه بیش از ۳۶ هزار خودرو در تهران به دلیل تخلفات پلاک

افزایش ظرفیت انتقال نفت سنگین ایران

۳ دلیل شروع زودهنگام ناترازی برق در سال جاری

در جلسه شورای مدیران مطرح شد:

پربازدیدترین اخبار