سایر اخبار / معادن
سه‌شنبه   ۰۱ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۴۲
کد خبر: ۱۸۴۲
تعداد بازدید: ۱۶۹۴
علی سلگی در گفتگو با کانال خبری کوثرآنلاین گفت:

تبدیل ۴۲ پهنه به محدوده معدنی و آمادگی عرضه معادن کوثر در بازار سرمایه

تبدیل ۴۲ پهنه به محدوده معدنی و آمادگی عرضه معادن کوثر در بازار سرمایه

 

به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر علی سلگی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری توسعه صنایع و معادن کوثر در گفتگو با کانال خبری کوثرآنلاین برخی اقدامات، دستاوردها و برنامه های آتی این هلدینگ را تشریح کرد.

سلگی مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن کوثر در خصوص پهنه‌ها و محدوده‌های معدنی شرکت توسعه سرمایه‌گذاری معادن کوثر، اظهار کرد: شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر در حال حاضر فاقد هرگونه پهنه است؛ پهنه‌ها مربوط به دوره قبل از سال ۹۶ هستند و بعد از سال ۹۶ پهنه‌ها به محدوده‌های اکتشافی شدند. اکنون ۴۲ محدوده اکتشافی وجود دارد که شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر روی آن‌ها کار می‌کند.

سلگی در پاسخ به این سؤال که هلدینگ توسعه معادن کوثر چند شرکت تابعه دارد و کدام شرکت‌ها فعال هستند، گفت: این هلدینگ در زیرمجموعه خود فقط یک شرکت به نام شرکت طلای کوثر دارد که فعلاً فعالیت خاصی ندارد؛ این شرکت به دلایل خاصی تأسیس شد، اما در اکثر اوقات فعالیت نداشته است.

مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن کوثر در مورد اعضای هیئت مدیره شرکت توضیح داد: اعضای هیئت مدیره این شرکت سه نفر هستند که شامل آقای دکتر نبئی رئیس و عضو هیئت مدیره، آقای دکتر مجیدیان و یک نفر دیگر که هنوز حکم برایش صادر نشده است، می‌شود.

وی ادامه داد: اخباری که درباره آقای محمدحسین زدا به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت طلا مطرح می‌شود، مربوط به سال گذشته و ۲ سال پیش است و در حال حاضر فرد دیگری جایگزین ایشان شده است.

سلگی درخصوص اینکه هلدینگ صنایع و معادن کوثر برای ورود به بازار سرمایه چه اقداماتی انجام داده است، گفت: در این زمینه پیگیری‌های زیادی از طرف معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان انجام شده، اما فعلاً منتج به نتیجه نشده است. در حال حاضر منتظر این هستیم که سازمان بورس به ما اعلام کند.

مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن کوثر ادامه داد: ما همه مراحل پذیرش را انجام داده‌ایم، اما ظاهراً  فرابورس یک اشکالی مطرح کرده است و ما در حال برطرف کردن آن موضوع هستیم. اگر آن اشکال برطرف شود، با توجه به اینکه همه اقدامات لازم انجام شده است، به احتمال زیاد عرضه سهام را انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

شگفتانه نیروی دریایی سپاه به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس

گزارش روز بازار سرمایه

۳۰ روز هوای قابل قبول در تهران

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکار‌های ملی کشور است

افزایش دما در اغلب مناطق کشور

تعرفه‌های جدید برق ابلاغ شد

نیرو‌های امدادی با فداکاری بحران را مدیریت کردند

تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند

 گزارش روز بازار سرمایه

رشد تقاضای برق با ۱۳.۶ درصد رکورد زد

کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور

اختصاص پنج هزار سهمیه حج تمتع برای ایثارگران

تلاش بازیگران خارجی بدخواه را خنثی می‌کنیم

۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد

جزئیات احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان

گزارش روز بازار سرمایه

فعالسازی سهمیه واردات خودرو سواری جانبازی برای سال ۱۴۰۴

هیاتی از مجلس برای پیگیری حادثه بندر شهید رجایی اعزام شده است

پربازدیدترین اخبار